PUCNjAVA U BANjALUCI: Ubijen biznismen Slaviša Krunić, njegov telohranitelj i jedan napadač (FOTO)

O. MATAVULj

23. 04. 2019. u 01:02

ПУЦЊАВА У БАЊАЛУЦИ: Убијен бизнисмен Славиша Крунић, његов телохранитељ и један нападач (ФОТО)

Slaviša Krunić
Foto: youtube.com

Krunić se automobilom "tojota" dovezao u blizinu porodične kuće, kada su napadači otvorili vatru. U UKC Republike Srpske podlegao povredama

BANjALUČKI biznismen Slaviša Krunić ubijen je u noći između ponedeljka i utorka, u sačekuši na svom imanju u mestu Jablan kod Trna. U pucnjavi je ubijen i Krunićev telohranitelj, kao i jedan od napadača.

Prema nezvaničnim informacijama Krunić se automobilom "tojota" dovezao u blizinu porodične kuće, kada su napadači prema vozilu otvorili vatru. Krunićevo obezbeđenje je uzvratilo paljbu i tom prilikom je ranjen Slaviša, a ubijen jedan od napadača.Radnici "Sektor sekjutirija" Krunića su prebacili u drugo vozilo i prevezli u UKC Republike Srpske. Primljen je u teškom stanju i ubrzo je podlegao povredama.

foto O.MatavuljKrunić je vlasnik više banjalučkih firmi među kojima i kompanije za obezbeđenje lica i objekata ""Sektor sekjuti" i lanca pekara "Žitopeka".

Iza njega je ostalo četvoro dece, tri sina i kćerka.


foto O.MatavuljPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Миро Марковић

23.04.2019. 08:08

Није ми јасно како да неки психолошки болесни људи мисле да убиством могу да реше све проблеме. Тиме их само погоршавају, али када увиду у ту чињеницу, онда је све исувише касно.Туга ме обухвати када чујем да се Србин убијен или је некога убио. Има нас све мање и мање а народ је лако одлучује н асамоубиства, прави саобрачајне несреће у међусобно се убијају као да нема сутра. Туга до Бога.

Milan

23.04.2019. 12:43

Krunic je bio pošten covijek, nekom je smetao i zato je ubijen policija RS je na testu zbog ovog ubistva, dali je sposobna da ga rijesi i nadje ubice i nalogodavce.