Brnabić: Nisu na izborima mogli da uđu u Skupštinu, pa sada pokušavaju da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata

Novosti online

07. 07. 2020. u 23:26

Брнабић: Нису на изборима могли да уђу у Скупштину, па сада покушавају да стекну политичке поене на највећој кризи на планети од Другог светског рата

Foto: Tanjug

Premijerka Srbije Ana Brnabić najoštrije je osudila vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije.
Premijerka Srbije Ana Brnabić najoštrije je osudila vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije.

- Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i naš zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid 19 od početka pandemije - rekla je Brnabić i dodala:

- Pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata. Broj novozarađenih u svetu svakoga dana raste i zbog toga je važno da budemo jedinstveni i prižimo svu neophodnu podršku našim zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji. Država i sve njene institucije zaštitiće pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Mici

08.07.2020. 00:44

A zasto ti isti demonstranti nisu svoje nezadovoljstvo pokazali pre dve nedelje na izborima?! Imali su priliku. Ovo veceras je cist vandalizam i sramota.

GP

08.07.2020. 05:46

A vasi rezultati su legitimni sa 40 % izlaznosti na izbore? Malo racuna i videces koliko ste nepopularni. Ovo nije nikakva opozicija jer to u Srbiji i ne postoji. Ovo je samo jedan mali mali deo naroda koji nije ni izlazio na izbore i koji nece ni vas ni opoziciju. U stvari, odlično i vi to znate.

Laka

08.07.2020. 08:14

Svi koji su nasilno upali u Narodnu skupštinu treba da budu uhapšeni i odmah procesuirani.....

KAlina

08.07.2020. 08:19

Gradjani nikada nece podrzati nasilje i vandalizam koju nam daje opozicija.

Jana

08.07.2020. 09:32

U pravu je premijerka. Skupljaju jeftine poene i pujdaju narod u već dovoljno teškoj situaciji. To je kockanje sa ljudskim životima.

Milan

08.07.2020. 09:42

Gradani Srbije su rekli 21 juna na izborima kakvu Srbiju zele. Sta sada ovi traze na ulici, tako se ne osvaja vlast.