Vulin: Optužbe Dragana Đilasa iznete na račun predsednika Vučića su izuzetno opasne

subota, 04. 07. 2020. u 20:56

Вулин: Оптужбе Драгана Ђиласа изнете на рачун председника Вучића су изузетно опасне

Foto: Tanjug

Pedsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upozorava javnost da su optužbe Dragana Đilasa iznete na račun predsednika Vučića izuzetno opasne.
Pedsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upozorava javnost da su optužbe Dragana Đilasa iznete na račun predsednika Vučića izuzetno opasne.

Vulin je reagujući na Đilasovo otvoreno pismo poručio da ako optužite nekoga za nečiju smrt, morate za to da imate čvrste dokaze, ali je konstatovao da zakon važi za sve, osim za Dragana Đilasa, koji pljuje i optužuje Vučića bez ikakve odgovornosti i posledica za izrečene laži.

"Kada nekog optužite za nečiju smrt, onda morate za to da imate i dokaze. Osim ako niste optužili Vučića i osim ako niste Đilas", smatra Vulin.

Vulin je istakao da je potpuno apsurdno da Đilas koji je kršio policijski čas, pozivao penzionere da izađu iz karantina, organizovao proteste u jeku pandemije, optužuje Vučića za nečiju smrt.

-Đilas koji je kršio policijski čas, pozivao penzionere da napuštaju karantin, organizovao proteste u vreme vanrednog stanja, pokušavao da pokrene studentske proteste preko svojih sledbenika u Beogradu i Novom Sadu i sve to i bez najmanje odgovornosti za zdravlje ljudi koji su ga poslušali, sada Đilas optužuje Vučića za nečiju smrt. Da Đilas zna šta je stid, stideo bi se sebe- naveo je Vulin.

Lider PS-a je naglasio da Đilas jeste lažovčina, ali da to nije razlog da se ćuti na njegove laži.

"Đilas je lažov, ali to nije razlog da mu se na laži ćuti i da se pušta da vređa i pljuje. Đilas je pobegao od izbora, zato misli da može da pobegne i od istine. Lažov i kukavica", kazao je Aleksandar Vulin u svom saopštenju za medije, reagujući na Đilasovo otvoreno pismo upućeno Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije