Vulin: Hoće zemlju bez Srba

Tanjug

nedelja, 21. 07. 2019. u 23:25

Вулин: Хоће земљу без Срба

Aleksandar Vulin / Foto Z. Jovanović

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom najnovijeg hapšenja jednog Srbina na KiM zbog navodnih ratnih zločina, izjavio je da je krajnji cilj da se "počiste" Srbi sa KiM
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom najnovijeg hapšenja jednog Srbina na KiM zbog navodnih ratnih zločina, izjavio je da je krajnji cilj da se "počiste" Srbi sa KiM.

Srbi na KiM moraju da budu jedinstveni i okupljeni oko svoje Srbije. Samo tako ćemo i oni i svi mi izdržati teške i organizovane napade. Albanci hoće zemlju, ali ne i Srbe u njoj. Učiniće sve da Srbima preseku veze s Beogradom, Vladom i predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je Vulin za sutrašnji Kurir.

Sada će, ističe on, pojačati provokacije i pred međunarodnom zajednicom tražiti podršku za svaki napad na Srbe i na Vučića, pravdajući to predajom Haradinaja sudu.

Pročitajte još: Uhapšen Srbin sa tajnog spiska!

"Šiptari računaju da će zapadne sile tražiti od Srbije ustupke zato što je Haradinaj otišao u Hag, kao da je odgovornost za ratne zločine stvar politike ili dobre volje zločinaca", kazao je Vulin.

On ocenjuje da će u stanju teritorije bez vlade, sa raspisanim izborima, sav pritisak za postizanje sporazuma biti na predsedniku Srbije, koga će napadati i pokušavati da nateraju na ustupke, bez povlačenja taksi i sprovođenja Briselskog sporazuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

realist.

22.07.2019. 02:29

Sto da ne, kad hoce zemlju bez Srba bar to je jednostavno nek pokupe prnje i pravac Albanija. Tako je st AR resena bez ikakvih taksi i taksista. Sto prije to bolje.

Peca

22.07.2019. 04:31

Pa sto niste kancelovali sve Briselske sporazume koje ste potpisali na stetu Srbije dok ste mogli

Mija Pećanac

22.07.2019. 07:48

Pametna prognoza,nažalost, a najbolje bi bilo Kosmet bez Šiptara a svet bez Amerike (pusti snovi).

Dad

22.07.2019. 09:42

Svakome je jasno da hoće zemlju bez Srba. I ne samo Šiptari nego i svi drugi. Zar vam to tek sada postaje jasno?! Srpski komunisti su sve radili i rade protiv Srba, pa zar se nečemu čuditi. Srbi nikada nisu radili u svom interesu, a i danas plaču za JU. Sve što su srpske vlasti u prošlosti napravile išlo je na štetu Srba. A sve su rukovodili komunisti. Istinu su skrivali, pa se sad čuditi? Zaista ste čudo!

Vatro Marx

22.07.2019. 14:32

Da siptari hoce zato ste vi u vladi da to nedozvolite . Nazalost jos niste nista preuzeli,nije mi jasno sta cekate i jos koliko dugonatod na Kosmetu ce zivjeti u strahu i paniku, gospodine Vuline.

svensrb

22.07.2019. 14:40

Vidim da tek sada mi Srbi smo uvideli šta oni hoće. Hoče srpsku zemlju a njima netrebaju srbi. Oni nisu ko mi Srbi. Mi primamo svakoga oni bogami ne? Oni su za vreme 2 sv. rata čistili Srbe. Pa je Tito nastavio. Dok nisu došli do majoriteta.jer su dolazili bez ikakvog reda.To treba da zaustavimo? Tačka!!!