Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo Sergeju Trifunoviću

Novosti Online

26. 02. 2019. u 16:35

Član SNS se otvorenim pismom obratio lideru PSG, optuživši ga serijom pitanja za niz nedoličnih radnji

Небојша Бакарец: Отворено писмо Сергеју Трифуновићу

Foto: Tanjug

ODBORNIK Skupštine u Beogradu i član SNS Nebojša Bakarec reagovao je otvorenim pismom na izjave glumca i lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića

NJegovo obraćanje prenosimo u celosti:

Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire masmediji, da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Vaša poznatost je samo deo bolesne fascinacije glumcima i drugim pripadnicima estrade, što je u skladu sa estradizacijom svega, pa i politike.

Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci? Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete prestati sa tviter pornografijom i skarednostima kojima nas svakodnevno obasipate? Kada ćete svoj „identitet" prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi? Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama? Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene? Kada ćete prestati da se pravite nevešti posle svakog čina nasilja i mržnje, pravdajući se ironijom i pravom na javnu reč? Da li bar mali crv sumnje, u vašem narcisodnom i samozaljubljenom biću, izaziva činjenica da su od vas pobegli gotovo svi koji nešto znače u PSG-u, posle vašeg „izbora" za predsednika tog pokreta?

Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu? Da li ste svesni da su mahinacije prikupljenim novcem za lečenje dece, krivično delo? Bavio sam se humanitarnim radom, ali ne tako površno i koristoljubivo kao vi, već tako što sam dva puta donirao deo svog tela - svoju kožu, da bih spasao živote dva deteta. Za razliku od vas od toga, kao što i priliči, nisam imao nikakve materijalne koristi, već samo duhovnu i emocionalnu satisfakciju.

Da li ste svesni razornog uticaja nasilja i mržnje, koje širite kao zaraznu bolest, na nove naraštaje? Da li su vas tome učili na Fakultetu dramskih umetnosti? Ili su vas učili kako da budete profesionalni, odgovorni, i kako da budete dobar čovek, bez obzira na zanimanje? Verujem i da su vas i roditelji učili plemenitosti i pristojnosti. Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (71)

Stefan

26.02.2019. 16:49

Volim ove sto je Bog zaboravio za njih, pa pljuju druge cisto da bi se o njima pisalo. Nebojsa, uzmi od Sergeja broj dilera, ako nista, bar je kvalitetnije od toga sto ti sad koristis.

star

26.02.2019. 16:51

Svaka čast Bakarecu na ovoj izjavi da Sergej Trifunović živi u nekoj zabludi da je nekakav autoritet najvišeg ranga u Srbiji, a do juče je otplačivao dugove dilerima droge i takav čovek da nam vodi državu, to se nikada neće desiti.

Sladjana

26.02.2019. 17:04

Sergej je jedan obicni propali glumac koji pokusava da se obogati kroz politiku a cini mi se da mu to bas i nece tako lako ici.

mali cuko

26.02.2019. 18:32

@Sara - Tvoj "Bakatec" (nemas pojma ni o cemu, ni o kome pises, bitan ti je sendvic), Sergeju moze samo da duva, a nikako da ga "oduva".

Vilenjak

26.02.2019. 17:37

On nije završio FDU.On je završio glumu na univerzitetu BK.Znači za pare.Kad je pukao BK,pukao mu je i "talenat"Sad politika više plaća

Dragana

26.02.2019. 18:08

Nebojsa je ovim pismom potukao Sergeja, nece Trifunovic smeti da odgovori na ova pitanja i konstatacije.

Драган Јовановић

26.02.2019. 18:24

Писмо има смисла али ако говоримо о лепом понашању, моралу и бриги о грађанима морало је истовремено да буде упућено и идејном творцу, финансијеру и реализатору поражавајуће, срамотне ментално геноцидне емисије "задруга". Неутралисањем заразе са тв пинк у многоме ће се смањити остале вирусне инфекције у које спада и Сергеј.

Milojko

26.02.2019. 18:30

Nema šansi da ovo dopre do njegovog mozga, a u nekom trenutku prosvećenja on se obraća predsedniku i opet samo bulazni.

Dakki

26.02.2019. 18:47

Sergej je svuda duzan, zato je i usao u politiku... Da pokrade drzavu... ali to mu necemo dozvoliti.

Milica

26.02.2019. 19:58

Sergej je propao covek, od propalog glumca sada je u novoj ulozi propalog politicara

srpski patriota

26.02.2019. 20:13

Nešto sam čuo ali nisam siguran dali je to Gvaido u Venecueli ili Sergej Trifunović u Srbiji.Ali na kraju oba su isti kondomi i Sergej i Gvaido i istom švaleru služe.Po završenom poslu oba idu u kantu za smeće.

Ilija

26.02.2019. 20:27

Pravo pitanje,kada namerava i da li uopšte namerava da prestane da konzumacijom psihoaktivnih supstanci!?!

ivan

26.02.2019. 20:44

Sergej je sve samo ne olicenje ozbiljnog politicara i coveka, neka se on drzi svoje struke, a i za to vise nije.

Serbinator

26.02.2019. 20:54

Suviše je Trifunović dozvolio sebi, prešao je odavno i granicu pristojnosti i zdravog razuma.

bica

26.02.2019. 21:10

Moze covek da zavrsi 5 fakulteta, ako nema kucno vaspitanje dzabe se predstavlja kao intelektualac.