Policija je zaustavila beli kombi, bio im je sumnjiv nervozni vozač, a onda je usledilo ŠOKANTNO otkriće: TONA kokaina u vozilu SRBINA!

E. H.

31. 01. 2020. u 20:46

Полиција је зауставила бели комби, био им је сумњив нервозни возач, а онда је уследило ШОКАНТНО откриће: ТОНА кокаина у возилу СРБИНА!
Nedaleko od prestonice Lime narkotici pronađeni u kombiju Jovana Ivkovića, rođenog u gradu Bredi, za koji se tvrdi da je sedište narko-kartela "Tito i Dino"

PERUANSKA policija zaplenila je tonu kokaina u mestu Los Olivos, nedaleko od prestonice Lime. Narkotici su pronađeni u kombiju čiji je vlasnik, kako navode tamošnji mediji, izvesni Jovan Ivković. Tom prilikom priveden je vozač Ronaldo Aldo Samanijego Huaman (32). Prema onome što je objavljeno, u 50 kutija je bilo spakovano po 20 paketa narkotika koji su težili po jedan kilogram.

Policiji je, nakon što je zaustavila beli kombi, bilo sumnjivo ponašanje vozača, koji je bio nervozan, a u jednom momentu je čak pokušao i da pobegne. Pretresom kombija pronađeni su narkotici, a vozač je ispričao da je on taksista i da mu je jedan čovek kojeg je ranije vozio ponudio da kombi preveze na odredište, za šta bi mu dodatno platio.

Proverom registarskih tablica utvrđeno je da vozilo pripada Ivkoviću. Peruanski mediji ne navode da li je i on priveden i da li je na bilo koji način umešan u ovaj slučaj. Pojedini bosanski portali objavili su da je Ivković poreklom iz Srbije i da se njegova porodica u Holandiju, čiji je državljanin, preselila pre rata. Dalje se navodi i da je rođen u gradu Bredi, za koji se tvrdi da je sedište narko-kartela "Tito i Dino", na čijem se čelu, navodno, nalazi Edin Gačanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Србин

31.01.2020. 23:01

Срби доминирају светом! Много смо јаки и даће Бог да будемо још јачи и да нас буде што више!