Uhapšena dva lopova: Posle serije pljački srpskih domaćinstava u Gračanici

NovostiOnline/D.Z.

28. 12. 2019. u 16:13

Ухапшена два лопова: После серије пљачки српских домаћинстава у Грачаници

Ilustracija / Foto A. Stanković

Posle nedavne serije pljački srpskih domaćinstava u Gračanici kosovska policija uhapsila je H.B.(20) i R. S (21) zbog sumnje da su izvršili krivična dela „razbojnička krađa“ i „teška krađa“
Posle nedavne serije pljački srpskih domaćinstava u Gračanici kosovska policija uhapsila je  H.B.(20) i R. S (21) zbog sumnje da su izvršili krivična dela „razbojnička krađa“ i „teška krađa“.

Prema saznanjima „Novsti“ u policijskoj stanici u Gračanici, uhapšeni romske nacionalnosti priznali su na saslušanju u prisustvu advokata da su počinili više teškoh krađa na području ove opštine.

Policija je akciju sprovela posle prikupljanja dokaza i sprovođenjem operativog plana posle brojnih upada u domaćinstva i pljački novca i drgaocenosti iz istih a posle saslušanja osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Prištini.

Inače, nedavno je u samo dva dana opljačkano šest domaćinstava u gotovo samom centru Gračanice dok pljačke kuća u ovom mestu na centrlanom Kosmetu traju mesecima unazad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije