KRALjEVO – Radovana Božića (62), meštanina sela Vranjevo u studeničkom kraju, stotinak kilometara udaljenog od Kraljeva, u ponedeljak ujutro napalo je krdo divljih svinja nanevši mu teške povrede zbog kojih je zbrinut u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“.


Prema priči njegovih sinova Milana i Ivana, Radovan je krenuo po drva u planinu poviše svoje kuće kada su ga divlje svinje napale. Iako sa teškim povredama, uspeo je nekako da mobilnim telefonom u pomoć pozove članove svoje porodice.


- Prava je sreća da je otac ostao živ i što je upkos krvavljenju i teškim povredama bio toliko priseban da nas pozove telefonom. Operisana mu je tetiva, još je uplašen i u šoku, za sada teško govori, ali se svi nadamo da će biti dobro. To je u ovom trenutku najvažnije – kaže za „Novosti“ Radovanov sin Ivan Božić, uz molbu da njegovog oca ne uznemiravamo u bolnici.PROČITAJTE JOŠ: Divlje svinje nanjušile “štek” kokaina, kukanje Alabanaca i Italijana čula policija i uhapsila ih


Posle operacije, povređeni Radovan se oporavlja na Odeljenju ortopedije OB „Studenica“ i, kako saznajemo od članova porodice, njegovo stanje je stabilno.