Ima ugrize po celom telu, pokidana mu je tetiva, priča nepovezano: Krdo divljih svinja rastrglo Radovana

G.Ć./Novosti online

03. 12. 2019. u 13:03

Има угризе по целом телу, покидана му је тетива, прича неповезано: Крдо дивљих свиња растргло Радована

Ilustracija; Foto: Depositphotos

Božić je zbrinut u kraljevačkoj bolnici i do sada je imao nekoliko operacija

KRALJEVO – Radovana Božića (62), meštanina sela Vranjevo u studeničkom kraju, stotinak kilometara udaljenog od Kraljeva, u ponedeljak ujutro napalo je krdo divljih svinja nanevši mu teške povrede zbog kojih je zbrinut u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“.

Prema priči njegovih sinova Milana i Ivana, Radovan je krenuo po drva u planinu poviše svoje kuće kada su ga divlje svinje napale. Iako sa teškim povredama, uspeo je nekako da mobilnim telefonom u pomoć pozove članove svoje porodice.


- Prava je sreća da je otac ostao živ i što je upkos krvavljenju i teškim povredama bio toliko priseban da nas pozove telefonom. Operisana mu je tetiva, još je uplašen i u šoku, za sada teško govori, ali se svi nadamo da će biti dobro. To je u ovom trenutku najvažnije – kaže za „Novosti“ Radovanov sin Ivan Božić, uz molbu da njegovog oca ne uznemiravamo u bolnici.


PROČITAJTE JOŠ: Divlje svinje nanjušile “štek” kokaina, kukanje Alabanaca i Italijana čula policija i uhapsila ih


Posle operacije, povređeni Radovan se oporavlja na Odeljenju ortopedije OB „Studenica“ i, kako saznajemo od članova porodice, njegovo stanje je stabilno.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Lakše malo

04.12.2019. 10:21

@Lol - 62 godine nisu 82. Mozda ako si ti vrlo mlad, za tebe je ovo starac. Imam 63 godine, i dalje radim i ne sedim deci na grbači. Jesam stariji čovek, ali nisam nemoćan starac. Što ni tebi ne zelim kad dodješ u moje godine.

Ravno

03.12.2019. 17:36

Ovo nije uobičajeno ponašanje? Mozda su obolele od besnila ili svinjske kuge? Jadan covek. Užasna nesreća. Ko bi očekivao da treba da se plaši divljih svinja a ne medveda i vuka u blizini naselja? Priroda se menja pod uticajem klimatskih promena pa i ćud životinja.

IstokBoyz

03.12.2019. 19:22

@Ravno - Ha ha koji si ti "poznavalac" zivotinja!Ako izadjes iza tastature na dalje od Avale mozda i sretnes vepra pa ga sacekaj da vidis sta ce da ti napravi :)

Ravno

04.12.2019. 10:28

@Ravno - Nisam poznavalac veprova i drugih divljih životinja sto ste u pravu, a sto se vidi iz dve upitne rečenice. Ali nije neophodno da se tako zlurado uzvrati na komentar nepoznate i neinformisane osobe. Ako je svet i naša okolina tako opasno mesto, onda ste u pravu sto kažete da treba ostati "iza tastature" jer tamo u sumi ni Vas ne bih da sretnem.

lola

03.12.2019. 17:38

Ne dirajte svinje tu je drustvo za zastitu životinja ,a taj starac koji je išao po drva mora da radi još 3 godine da bi dobio penziju