Uhapšeni sektaši iz Obrenovca

E. V. N.

subota, 29. 12. 2018. u 18:43

Ухапшени секташи из Обреновца

Egzekucija psa lutalice / Foto Printskrin Tviter

Stravičan snimak sa ulica grada na Savi gde dvojica mladića ubijaju životinju uznemirio celu Srbiju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. D. (1997) i K. P. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Sumnja se da je M. D. nožem ubio psa, dok je osumnjičena K. P. ceo taj događaj snimila mobilnim telefonom - saopšteno je sinoć iz policije.

Stravičan snimak na kome se vidi kako muškarac krvnički ubija psa, prethodno mu pevajući mistične reči sekte "Kefo zote", prenerazio je članove društvenih mreža na kojima je objavljen. Video-zapis navodno je načinjen u Obrenovcu, a obelodanio ga je pokret koji se bavi sprečavanjem zlostavljanja životinja "Levijatan".

- Sve protiv čega se borimo na jednom mestu! Obrenovac, obred satanističke sekte "Kefo zote". Dve osobe na snimku. Molimo tviter-zajednicu da nam pomogne da izguramo svi zajedno da monstrumi budu uhapšeni! - naveli su u Fondaciji "Pokret Levijatan".

Na snimku se vidi kako jedan mladić sa kapuljačom prvo doziva psa, mazi ga, tiho mu pevajući "Kefo zote". Drugi sve to snima. Onda mladić vadi veliki nož i zabada ga u četvoronošca, dok ga drži za vrat. Dok nesrećna životinja zavija od bolova, krvari, njih dvojica neprestano ponavljaju "kefo zote".

Nakon objave video-zapisa, reagovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je na svom tviter-profilu napisao:

- Neverovatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu.

Dvoje odgovornih za snimke lišeni su slobode danas kasno po podne, saopštila je policija.

SMRT SVEMU ŠTO POSTOJI

O "Kefo zote" malo je dostupnih informacija. Kako je počelo da kruži društvenim mrežama, u pitanju je satanistička sekta, koja navodno koristi najviše esperanto jezik i svahili ili sesoto, a produžena rečenica glasi "kefo zote kifo all".

Tako je i prema objašnjenju na internet-stranici "Kefo zote". "Kefo zote, kifo all" prema tom izvoru znači "smrt svemu što postoji - metamorfoza"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)