Delta širi lanac hotela

M. N. S.

01. 11. 2016. u 14:07

Kompanija biznismena Miroslava Miškovića širi posao. Kupili beogradski "Holidej in" i "Belekspo centar"

Делта шири ланац хотела

"Belekspo centar",Foto A. Stevanović

KOMPANIJA "Delta ril estejt", koja posluje u sastavu "Delta holdinga", postala je vlasnik hotela "Holidej in" i "Belekspo centra" u Beogradu.

"Holidej in" je hotel sa četiri zvezdice, ima 140 soba i sedam sala za sastanke. "Belekspo centar" je multifunkcionalni prostor, povezan s hotelom koji se prostire na 2.500 kvadrata.

- Iako "Holidej in" ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu - izjavio je potpredsednik "Delta holdinga" i generalni direktor hotela "Kraun plaza" Živorad Vasić. - "Belekspo centar" ima veliki neiskorišćen potencijal u organizaciji događaja, a to se savršeno uklapa u strategiju "Delta ril estejta" da u Beogradu razvija kongresni turizam, u kome posao nije sezonski, već traje tokom cele godine.

Ovom kupovinom "Delta", kako piše u saopštenju ove kompanije, nastavlja da širi svoje poslovanje u Srbiji u strateškim biznisima - poljoprivredi i razvoju nekretnina, i da učvršćuje saradnju sa "Interkontinentalom" koja se sada odvija kroz tri brenda te hotelske grupacije.

"Holidej in"

"Delta", kompanija u vlasništvu Miroslava Miškovića, sada je vlasnik hotela "Holidej in" i "Kraun plaza" u Beogradu i budućeg hotela "Interkontinental LJubljana", čije je otvaranje planirano za proleće 2017. Ta kompanija je navela da je spremna da započne izgradnju hotela "Interkontinental Beograd".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Црни Сале

02.11.2016. 13:15

Толике паре, толики хотели и хостели, а гости "могу да се броје на руке". Шта је то?