DONACIJA OD 23 PLASTENIKA: „Solidarnost za Kosovo“ nastavlja da pomaže Srbima na KiM

D. Z.

22. 05. 2019. u 16:39

ДОНАЦИЈА ОД 23 ПЛАСТЕНИКА: „Солидарност за Косово“ наставља да помаже Србима на КиМ

Foto G. Čvorović

Francuska humanitarna organizacija finansirala je postavljenje 20 plastenika za porodice širom Kosova i Metohije, kao i 3 velika plastenika za potrebe Narodnih kuhinja
GRAČANICA - Tokom maja meseca, francuska humanitarna organizacija „Solidarnost za Kosovo“ na čijem je čelu poznati humanitarac Arno Gujon, finansirala je postavljenje 20 plastenika za porodice širom Kosova i Metohije, kao i 3 velika plastenika za potrebe Narodnih kuhinja, čija je ukupna vrednost 15.000 evra.

Pročitajte još:APARATI ZA GRAČANICU I PASJANE: Donacija humanitarne organizacije „Solidarnost za Kosovo“ dvema ustanovama na Kosmetu

- Porodični plastenici su napravljeni za potrebe jedne petočlane porodice za zasade povrća dok plastenici koji su kupljeni za potrebe Narodnih kuhinja su veći i predstavljaju značajnu pomoć za rad ove ustanove-ističu iz ove humanitarne organizacije čiji se direktor Arno Gujon zahvaljuje na pomoći svim donatorima koji su učestvovali u ovom projektu. On dodaje da je uz omoć donatora ova humanitarna organizacija uspela da promenimo svakodnevicu za 20 porodica i da značajno pomogne samoodrživosti Narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji.

- Do sada je humanitarna organizacija „Solidarnost za Kosovo“ kupila ukupno 93 nova plastenika za podršku razvoja poljoprivredne delatnosti na Kosovu i Metohiji-dodaje se u saopštenju ove francuske humanitarne organizacije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PA COVECE ARNO TI SI CAR

22.05.2019. 17:00

TI KAO FRANCUZ POMAZES SRBE, dok srpske poznate licnosti izjavljuju hvalospeve o ustaskim zlocincima, kao da se radilo o kradji kokosaka, a ne o genocidu nad srpskim narodom. HVALA TI COVECE, gde god bio i nek te sreca prati, a ljubiteljima ustastva Bog ce da vrati.