Urna sa posmrtnim ostacima Mire Marković stigla u Srbiju

Novosti Online

19. 04. 2019. u 15:09

Урна са посмртним остацима Мире Марковић стигла у Србију

Slobodan Bulatović nosi urnu u crnoj torbi Foto: BK televizija

Po želji porodice urnu je doneo njihov prijatelj Slobodan Bulatović i ona se već nalazi u porodičnoj kući Miloševića u Požarevcu
URNA sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković, supruge nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, stigla je jutros iz Rusije u Srbiju, prenosi BK televizija.

Pročitajte još: OPELO ĆE SLUŽITI TRI SVEŠTENIKA: Sve spremno za sahranu Mire Marković


Po želji porodice urnu je doneo njihov prijatelj Slobodan Bulatović i ona se već nalazi u porodičnoj kući Miloševića u Požarevcu.

Sahrana Mire Marković je sutra u 15 časova, kada će urna biti položena ispod lipe u dvorištu gde počiva i njen suprug. Potom će sveštenstvo SPC Eparhije braničevske održati opelo.

Mira Marković je preminula 14. aprila u 77. godini, nakon komplikacija izazvanih upalom pluća. Kremacija, kojoj su prisustvovali sin Marko Milošević a i najbliži prijatelji, održana je juče u Moskvi.

Kao što je BK televizija već objavila, ćerka Marija Milošević, koja živi u Crnoj Gori, bila je sprečena da prisustvuje poslednjem ispraćaju svoje majke jer ne poseduje potrebna lična dokumenta, zbog čega nije bila ni na sahrani svog oca 2006. godine.

(BK Televizija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

vladimir

19.04.2019. 17:52

@Vadadada - Sve normalne, obrazovane, emancipovane, kulturne, SRPSKI nastrojene, što tebi SVE fali!

Маре

19.04.2019. 16:23

Битно је да новости имају с ваки дан по педесет вести за Мирјану Марковић, потпуно небитно. одати почаст са пар вести и то је то.