U KNJIŽARAMA ŠIROM SRBIJE: Stigle zbirke za malu maturu

LJ. B.

25. 01. 2019. u 06:14

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka za malu maturu mogu da se nabave u knjižarama, a mogu i pouzećem

У КЊИЖАРАМА ШИРОМ СРБИЈЕ: Стигле збирке за малу матуру

Foto: I.Marinković

ZBIRKE zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka koji polažu malu maturu mogu se nabaviti već od petka u knjižarama "Prosvetnog pregleda" i drugim knjižarama širom Srbije, a mogu i pouzećem.

Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka i svi su raspoređeni na osnovni, srednji i napredni nivo. Zbirke su štampane i na jezicima nacionalnih manjina, ove godine prvi put i na bugarskom. Što se tiče cene, sve tri zbirke koštaju 670 dinara, a pojedinačno, Zbirka za srpski je 300 dinara, za matematiku 190, a Zbirka zadataka za kombinovani test je 180 dinara.

Osmaci koji žele da vežbaju zadatke i pitanja koji su bili na testovima prethodnih godina mogu da ih kupe po ceni od 200 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

odose i "osnovna skola i osnovno obrazovanje"

25.01.2019. 08:42

...u tri lepe...Neki jos uvek odustaju i sa "Mini Maturom"!?Ona je jos uvek izjednacena sa studijama Masinstva,Elektotehnike,Fizike,Hemije,Poljoprivrede...Naime i ona traje,kao i navedene i nenavedene,CETIRI GODINE!!!Pocim zavrsis "Mini Maturu",pocinjes sa "Fakultetom za ulicno i kafansko obrazovanje".Ono traje sve do kraja zivota.Diplome se dodeljuju na samrti!Kao dozvola za ulaz u "Onaj Svet".Za svo to vreme,sve sto ti treba,napravice,budale.I sve sto neznas,pitas njih i stvar je resena!!!

dd

26.01.2019. 01:15

@odose i "osnovna skola i osnovno obrazovanje" - I pored najbolje volje, a čitala sam nekoliko puta ovaj vaš kometntar, ne znam šta vam smeta u ovoj vesti. Matura, zbirke, obrazovanje...Jedino mi na pamet pada da vam je kafanski staž podugačak i da ste u toj instituciji sazreli u takvu mudru glavu.