TRADICIONALNA nagrada u izboru najboljih kompanija i institucija iz regiona, ove godine pripala je i NID Kompaniji "Novosti" a. d. Posle analize poslovanja velikog broja konkurenata, Komisija je donela odluku da ove godine specijalnu nagradu "Medija Biznis partner" dobije upravo naša kuća.

Pročitajte još: Priznanje Loznice našem novinaru

Godišnja nagrada "Biznis partner" dodeljuje se već 24 godine, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti i promovišu kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama. Za dobitnike je, kako kažu organizatori ove nagrade, posebna čast da se nađu među laureatima, jer kompanije same biraju i ocenjuju partnere za koje smatraju da ispunjavaju 10 postavljenih kriterijuma.

- Poslovnu izuzetnost Kompanije "Novosti" a. d. prepoznali su poslovni partneri, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja - piše u obrazloženju komisije "Biznis partner 2018". - Sa gotovo 100 miliona štampanih primeraka godišnje, predstavljaju medijskog lidera na tržištu Srbije i regiona. "Novosti" su list kom se veruje već šest decenija, jer svakodnevno pružaju, poslovnoj i širokoj javnosti, objektivne, kvalitetne, raznovrsne i pouzdane informacije.

Pročitajte još: Nagrada dopisnici "Novosti"

Naša kompanija, kako smatraju u Komisiji, kontinuirano podstiče visoke profesionalne i etičke standarde ponašanja i doprinosi boljem kvalitetu života svakog pojedinca i društva u celini, kroz nepristrasno i objektivno informisanje i promociju domaćih i svetskih ekonomskih i kulturnih vrednosti.