Početak januara sa sobom donosi i sjajan osećaj novog početka. Savršeno je vreme da se "ispraznite" i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred prema novim mogućnostima. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.


Ako je to nešto o čemu ste razmišljali i ako tome težite, 2020. bi mogla biti vaša godina.


- Postoji nekoliko različitih stvari koje možemo sagledati u sferi odnosa. Venera je planeta ljubavnih odnosa, a Mars planeta seksualnosti, pa oni ukazuju na romantična osvajanja. Jupiter ukazuje na avanturizam - kaže astrolog Moli Kardinal.


OVAN


Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan da uspori i vodi duboke razgovore.


Ovan obično juri kroz život i usredsređuje se na vlastite ciljeve i dnevni red. Retko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti.

Treba da izađu iz svoje komfor zone i otvore se prema nekome ko pokazuje interesovanje za njih. Ako inače izbegavaju da vode teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.


DEVICA


Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave.

Pronalazak partnera mogao bi im biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komfor zone.


Ako lako uđu u novu vezu, ne smeju misliti da će zauvek trajati. Moraju da budu oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najverovatnije će biti dobra zabava, a retko ko će ući u trajniji odnos.

Za sve što im se dogodi, Device bi trebalo samo da se usredsrede na zadovoljstvo koje nosi trenutak i veselese sledećima.


STRELAC


Strelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Mars je ušao u znak Strelca 3. januara, što sa sobom donosi dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Samim tim, čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi.


Od njih zavisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije.

Sve će se svoditi na ono što traže i trud koji su spremni da ulože u održavanje veze. Ako Strelac to želi da učini službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.


VODOLIJA


Ulaskomu 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, našla se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka podstaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu.

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što treba da urade je da shvate da treba da puste ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako srećni.

(24sata.hr)