Rekonstruiše se Letnja scena Kulturnog centra Novog Sada

J.S.

26. 06. 2020. u 12:31

Oživeće letnji bioskop

Реконструише се Летња сцена Културног центра Новог Сада

FOTO:KCNS

ZAPOČETA je rekonstrukcija prostora Letnje scene Kulturnog centra Novog Sada (Katolička porta 5) koja predstavlja plod projekta na kojem je KCNS radio uz svesrdnu podršku gradonačelnika Miloša Vučevića, Gradske uprave za kulturu i člana Gradskog veća zaduženog za kulturu Dalibora Rožića.

Radovi na uređenju Letnje scene otpočeli su akcijom „Gradskog zelenila”.Iz aule je otklonjeno divlje rastinje,teren je pripremljen za dalju rekonstrukciju da bi Novosađani u najkraćem roku mogli ponovo uživati u projekcijama nekada najpopularnijeg bioskopa na otvorenom.

Tokom letnje sezone Kulturni centar Novog Sada upriličiće bogat scen ski program. U planu su pozorišne predstave renomiranih reditelja, kao i najveća ostvarenja iz sveta filma.

Svoj doprinos oživljavanju Letnje scene dali su i Srpsko narodno pozorište, Pozorište mladih, Novosadsko pozorište i „Sterijino pozorje”,pa publiku u predstojećim sezonama na Letnjoj sceni Kulturnog centra Novog Sada očekuje i scenski program pomenutih institucija kulture.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)