UDAR

Milutin SEKULOVIĆ

18. 08. 2020. u 10:23

NA zatrovanoj medijskoj sceni Crne Gore, odrednicama fašista, izdajnik, lopov, špijun, prevarant, osim ostrašćenih političara sraslih sa foteljama i njihovih oponenata, frljaju se i neostvareni novinari, a nedavno je, u jeku preidizborne kampanje, "zasijao" portal pod zvučnim nazivom - UDAR.

УДАР

Novosti

Portal je odmah "udario" na opozicione lidere, a posle tvrdnji da je portal u vlasništvu jedne opozicione stranke,postalo je sigurno - iza portala stoje oni kojima 30 godina vladanja nije dovoljno i koji po svaku cenu žele da ostanu na vlasti.

- Prema pouzdanim informacijama portala UDAR, na teritoriji Crne Gore već neko vreme, najviše na severu države, boravi 235 saradnika srpske službe bezbednosti!

Ova vest je bila "mega udar" portala, posle koje su usledili spiskovi za "odstrel". Na njima su poslanici Demokratskog fronta, građanski aktivisti, istaknuti učesnici litija, novinari, vlasnici opozicionih portala, a na spisku je bilo mesta i za Admira Šabotića, čoveka muslimanske veroispovesti iz Berana sa prebivalištem u inostranstvu.

- Godinama javno govorim i tvrdim da je najgori četnički šljam okupljen u DPS, oni vas magarče godinama i plaše vas Srbima - napisao je Šabotić - posle čega je "udaren" bez mogućnost da se brani.

Na udaru portala našli su se brojni sveštenici SPC u Crnoj Gori, igumani svetinja koje od otimanja brane litije u kojima je na stotine hiljada slobodnih građana Crne Gore. Među njima je i episkop dioklijski Metodije. Isti onaj koga su oni "nevidljivi" za "Udar" pretukli i "smestili" na VMA.

UDAR ne vidi brojne kokainske i korupcionaške afere, kao i one o kupovinama duša i glasova. Asocirajući nazivom na "državni udar", portal za sada nesmetano "udara", dok vlasti ćute. Da li je to nagoveštaj već viđenog i grotesknog iz 2016. kada je za učešće u zaveri optužena i Branka Milić, penzionerka iz Novog Sada?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024