RAZLIČITI aršini ne samo prema zločincima nego i prema žrtvama "objektivnog" i "nezavisnog" medija prelaze granicu dobrog ukusa, ali i razuma

patriota

26.03.2023. 15:02

N1 je medij zločinačke organizacije CIA . Oni podržavaju naciste , što nije iznenadjenje, jer su to njihovi bliski ideološki partneri , a i gazde.

ZAvram

26.03.2023. 21:55

Због чега Србија дозвољава себи овај "луксуз" , пљувачину без имало стида и срама, понижење, на какво друге државе у окружењу и не помишљају, велеиздају, какву би они, који нас "подучавају, да, не дај Боже, ме кажем, едукују), казнили доживотном самицом? Који то закони дозвољавају да, осведочено туђе, шпијунске, србомрзачке тв куће, раде у нашој земљи? Коме то одговара да се на најгнуснији начин вређају жртве шиптарских терориста, мучене на најмонструознији начин? Коме? Имам ли право да питам? Или се нисам довољно суочила са нарастајућим апетитима западњачких насилника, који би сваког Србина, сваког непокорног грађанина света, удавили у капи воде?

Rašo

26.03.2023. 22:03

Лепо казано али нема коме. Ти људи о којима Филип говори, немају готово ништа од људских врлина па се једино можемо чудити тим сподобама уљудском обличју. Лично ме увек изједа дилема да ли су они истински толико зли или толико безобразни па раде то што раде?

marko

27.03.2023. 09:42

Postovani,nisam neki strucnjak za ovu temu ali kao i mnogi drugi imam svoje misljenje o tome.Naime postoje dva nacina kako se resiti tih i takvih koji pljuju po svom narodu.Kao prvo ne ukljucivati njihov kanal ne citati njihove nivine i drugo zabraniti im rad u Srbiji i oterati ih sve u zemlju odakle su dosli naredbodavci.Postoji i drugi nacini a to su diverzije na njihova sedista tv stamparije jednom recju na sve odakle dolazi ta gamad ali mislim da bi to bilo previse tvrdo.