NEĆE MOĆI: Slučaj Nedeljković i drugi

Filip Rodić

08. 01. 2023. u 09:00

DRUGOJ Srbiji nije dovoljno što je mladi Nikola Nedeljković odrobijao šest meseci u "kosovskom" kazamatu, nego ga i ovde treba progoniti i blatiti, a nikako mu dati posao, jer je to "protivustavno".

Ljubica

08.01.2023. 09:24

Najinteresantnije je kako svi oni tako visiko obrazovani i stručni nisu u stanju da pobede na izborima i eto smene već jednom sve te neuke i ne obrazovane. Možda je i zbog činjenice da niko od njih nikakav program osim mržnje prema Vučiću i auto šovinizma nema. Kad bi uložili bar četvrtinu vremena u stvaranju nekog programa, od onog koje ulažu u napade na Vučića i članove vladajuće stranke, možda bi i bilo nešto od njih. Ovako se kao pokvarena ploča ponavljaju i spremni su na javni linč svakoga ko nije njihovog “demokratskog” stava i mišljenja.

Aleksa i Andrej

08.01.2023. 10:15

Apsolutno je nevazno sta govori anonimus Srdjan Milosavljevic, Bojan Pajtic, i njima slicni autosovinisti u Srbiji. Kao uvek, vredan , hrabar i istinoljubiv gosp. Rodic. Hristos Se Rodi ! Voistinu se Hristos Rodi !

Milosav i borci iz Valjeva

08.01.2023. 12:08

Nisam siguran da će i ove moje reči dobiti epitet ,,Neće moći" tj. zaglaviti u korpi za otpatke, ali moram se oglasiti. U ime nas 8. Srba, iz Valjeva. Koji smo isto, kao u Kraljevini, u našoj Srbiji, kao borci za spašavanje srbstva, nepriznati. Dobili smo jasne dokaze da nas Srbe,koji se borismo za spas Srba,van Srbije i vratismo kućama, vlast neće da prizna tj. našu prolivenu krv i teška oštećenja zdravlja. Da sada o tome ne dužim, ali NOVOSTI su pisale o nama iz Valjeva, koji ni do dan danas, nismo ostvarila svoja boračka prava. Isto kao u onoj crnogorskoj Đekni.- Ne zna se, kad će ! Svi su digli ruke od nas. Nadam se da Novosti, još uvek nisu i da će pustiti ove moje reči-tužne istine o borcima sa srbstvo.

Svensrb

10.01.2023. 07:12

Bravo Fićo. Niko nije tako lepo nije opisao. Kako to ti znaš da opišeš. Samo si nešto smanjio tvoje pisanje. Sada se ređe čuješ i vidiš.