BRUKA ŽIVI DOVEKA: Kako jenova osovina u Podgorici od Srba napravila “poraženu većinu”

Milutin Sekulović

19. 06. 2021. u 10:13

Samo neupućenima, ili zlonamernima, nije jasno da su ovim potezima želeli da destablizuju vlast u Srbiji

БРУКА ЖИВИ ДОВЕКА: Како јенова осовина у Подгорици од Срба направила “поражену већину”

Novosti

U SMIRAJ dana, kada su huligani na Cetinju u sinhronizovanoj akciji sa "centralom" uz arlaukanje jurišali na Cetinjski manastir, Crna Gora je doživela nekoliko šamara od dela aktuelne vlasti i poražene koalicije oko Đukanovića, od kojih će obrazi ponositih gorštaka brideti još dugo!

Neuspešni početak zaduživanja države "na reč", od oko milijardu evra, okončan je delanjem nove "osovine" Zdravko-Bečić-Milo, uz, naravno Dritana, i Srbi iz Crne Gore, koji su na svojim plećima izvojevali izbornu pobedu 30. avgusta zajedno sa svojom SPC, za nekoliko minuta postali su "poražena većina". Što je najcrnje, usvajanjem Rezolucije o genocidu u Srebrenici postali su - genocidan narod!

Pride, servirana im je i smena ministra pravde, Vladimira Leposavića, autora novog Zakona o slobodi veroispovesti, kojim se čuvaju i islamske i katoličke svetinje, "zbog stava o Srebrenici", čime je deo nove-stare vlasti hteo da pokaže Srbima u Crnoj Gori gde im je mesto.

Samo neupućenima, ili zlonamernima, nije jasno da su ovim potezima želeli da destablizuju vlast u Srbiji, od koje se već zahteva usvajanje slične rezolucije, ali i RS, na koju će tek uslediti najžešća hajka sa stranih adresa, kojoj je cilj njeno poništenje...

Krivokapića je mitropolit Amfilohije posle narodne pobede nad Đukanovićem, dočekao rečima: Blago meni. Na dan kako će ga sada, nakon upornog odbijanja da potpiše Temeljni ugovor sa SPC i novog udara na Srbe, dočekati mudri, izabrani mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, očigledno nisu ni mislili... Carstvo zemaljsko, bilo im je preče. Njihova bruka živeće doveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati