DRUŽENJE POVODOM DANA ŽENA: Premijerka poručila - Vučić žene smatra odanim, vrednim i posvećenim saborcima (FOTO)

Novosti onlajn

08. 03. 2022. u 19:10

POVODOM Međunarodnog dana žena organizovano je druženje za dame, kome su prisustvovali kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, Ana Brnabić, Marko Kešelj, Dejan Kesar, Aleksandar Mirković, Đorđe Todorović, Miloš Terzić i Nemanja Joksimović.

ДРУЖЕЊЕ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА: Премијерка поручила - Вучић жене сматра оданим, вредним и посвећеним саборцима (ФОТО)

Foto: SNS

Srbija napreduje iz dana u dan, Srbija pod odgovornim rukovodstvom Aleksandra Vučića čuva mir i stabilnost, poručila je Ana Brnabić i dodala da žene kao stub svakog društva i porodice i te kako znaju koliko su mir i stabilnost važni, te da zato pružaju podršku Aleksandru Vučiću.

Predsednik Vučić žene smatra odanim, vrednim i posvećenim saborcima, a zahvaljujući upravo njegovom zalaganju danas je mnogo više žena na odgovornim pozicijama u državi, rekla je Brnabić.

Foto: SNS

Na ovim izborima 3.aprila odlučujemo o budućnosti Srbije, glasamo za to da Srbija i dalje samostalno odlučuje, da Srbija štiti svoje interese i interese svog naroda, glasamo za dalji napredak i razvoj Srbije i Beograda,zaključila je Brnabić.

Marko Kešelj je čestitao damama 8.mart i rekao da su žene te koje iskreno vole Srbiju i koje veruju više delima, te da zato podržavaju Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Dejan Kesar smatra da bez jakih i uspešnih žena, nema ni jake Srbije i dodaje da je Srbija danas jaka i stabilna zemlja baš zato što žene mnogo više i pažljivije razmišljaju o budućnosti.

Foto: SNS

Aleksandar Mirković se zahvalio svim prisutnim damama na svemu što čine za Srbiju i poručio da je uveren da će Srbija nastaviti da napreduje i da se razvija. 

Samo zajedno i ujedinjeni možemo i dalje da gradimo našu zemlju, smatra Đorđe Todorović, koji napominje da su žene uvek siguran oslonac i iskrena podrška.

Hvala što ste stub podrške politici koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić i tim Srpske napredne stranke. Žene su stub svake porodice, a zdrava i jaka porodica je osnova za snažnu i stabilnu Srbiju, rekao je Miloš Terzić.

Za nas iz Srpske napredne stranke svaki dan je dan žena i svakog dana poštujemo i brinemo o ženama, a ne samo osmog marta, ali danas je dobra prilika da vam se zahvalimo na poverenju i podršci koju pružate pre svega Aleksandru Vučiću, dodao je Joksimović.

BONUS VIDEO: 

GROMOGLASAN APLAUZ: Pogledajte izlazak Vučića na binu na mitingu u Leskovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)