SKUP POVODOM 8. MARTA: Žena je osnov svake porodice, svakog snažnog društva i države

Novosti online

08. 03. 2022. u 16:54

ŽENE su te koje vide dela, žene primećuju da se Srbija ubrzano razvija, žene brinu o miru i stabilnosti kako svoje porodice, tako i svoje države. Žene znaju da mir i stabilnost garantuje predsednik Aleksandar Vučić i zato mu pružaju podršku, poručili su učesnici skupa Irena Vujović, Aleksandar Šapić, doc. dr Marija Zdravković, pof. dr Stojan Radenović, Nevena Đurić, Siniša Mali.

СКУП ПОВОДОМ 8. МАРТА: Жена је основ сваке породице, сваког снажног друштва и државе

FOTO: SNS

- Iako sve vreme govorimo o jednakosti i ravnopravnosti, ja mislim da mi nikada ne možemo biti ravnopravni sa ženama koje daju život svakom čoveku - rekao je prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Aleksandar Šapić i dodao da je to vredno svake pohvale i zahvalnosti.

Prema Šapićevim rečima svaki muškarac sve što u životu radi to čini da bi dobio naklonost žene i sve što u životu radimo radimo zbog vas drage dame i naše dece, poručio je Šapić i dodao da to ne treba nikada zaboraviti.

Žena je osnov svake porodice, svakog snažnog društva i države, zato je žena osnov svakog snažnog naroda, poručio je Šapić.

 
Irena Vujović je podsetila da žene u Srpskoj naprednoj stranci imaju veliku pomoć i podršku od predsednika Aleksandra Vučića, te da je upravo on inicirao da se što veći broj žena aktivno uključi u politički život naše zemlje.
Zato danas na važnim i odgovornim mestima imamo upravo žene, na čelu Vlade imamo ženu, brojna ministarstva i lokalne samouprave vode žene i to je sve zahvaljujući predsedniku Vučiću, koji je nama ženama ukazao poverenje.

VIDEO BONUS: CILj JE DA NAPRAVIMO ISTORIJU 3. APRILA: SNS predala potpise - Vučić kandidat za predsednika

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!