MILIVOJE DOLOVIĆ NA ČELU: SNS predala listu izbornoj komisiji u Lučanima

V.I.

17. 02. 2022. u 14:38

SRPSKA napredna stranka predala je u Lučanima listu opštinskoj Izbornoj komisiji.

МИЛИВОЈЕ ДОЛОВИЋ НА ЧЕЛУ: СНС предала листу изборној комисији у Лучанима

Foto: Privatna arhiva

Lista pod nazivom „Aleksandar Vučić, zejedno možemo sve" podržana je sa više od 1.000 potpisa, broji 35 kandidata, a prvi među njima je doskorašnji predsednik Opštine Milivoje Dolović.

- Na listi se nalaze, sigurno mogu reći, najbolji ljudi našeg Dragačeva, počev od ekonomista, profesora, pravnika, poljoprivrednika, lekara - kazao je Dolović, koji je naglasio da je pružena šansa mladim ljudima i da u odnosu na listu iz 2018. godine, sada je 14 novih odbornika, a da će onima koji se nisu našli na listi biti data druga šansa u drugim telima izvršne vlasti u Opštini Lučani.

- Zaista smo se trudili na lep i kulturan način da podmladimo našu listu i da svi zajedno u narednom periodu, u naredne četiri godine, nastavimo da radimo za naše Dragačevo. Posle svih ulaganja u poslednje tri godine, pre svega počev od Vlade Republike Srbije, podrške predsednika Aleksandra Vučića, nije bilo teško skupiti 1.000 potpisa podrške. Nadamo se da ćemo i u naredne četiri godine, još više, brže i snažnije ulagati pre svega u infrastrukturu, u objekte javne namene, a najpre u podršku rađanju.

Foto: Privatna arhiva

On je dodao da SNS sama izlazi u Dragačevu, bez bilo koga u koaliciji, te da odmah kreće kampanja, koja će se bazirati na tome da se “uđe u svako selo, mesnu zajednicu i dom, te da se predoči šta je urađeno u prethodne tri godine i predstavi detaljan plan koji spreman za naredne četiri godine”.

Vesna Stambolić, druga na listi „Aleksandar Vučić, zejedno možemo sve". Rekal je da stanovnici opštine Lučanin dobro znaju i pamte šta je sve za prethodnih osam godina u ovoj opštini urađeno.

- Mi se bavimo sobom i svojim rezultatima, ono što je glavni cilj i moto naše stranke jeste da gradimo bolju, moderniju i uspešniju Srbiju, Srbiju koja će biti ponos na Balkanu - zaključila je Stambolić.


 

BONUS VIDEO: 

APLAUZ ZA DR DANICU GRUJIČIĆ: Naprednjaci predali listu za izbore, lekarka objasnila zašto je uz SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna