NAPREDNJACI PREDALI LISTU ZA BEOGRADSKE IZBORE: Šapić se zahvalio građanima na podršci, uveren da prestonica ide u dobrom pravcu (FOTO/VIDEO)

J. D./Novosti online

16. 02. 2022. u 16:51

SRPSKA napredna stranka (SNS) prva je danas u 17.00 časova Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) predala listu za beogradske izbore raspisane za 3. april.

НАПРЕДЊАЦИ ПРЕДАЛИ ЛИСТУ ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ: Шапић се захвалио грађанима на подршци, уверен да престоница иде у добром правцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" potpisima je podržalo oko 12.500 građana.

Listu su predali prvi na listi SNS za beogradske izbore potredsednik SNS Aleksandar Šapić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Pošto je komisija utvrdila da je sve u redu, prisutni su aplaudirali, dok su se Šapić i Glišić rukovali sa predstavnicima gradskih vlasti.

Šapić se potom obratio novinarima, zahvalivši se svima koji su sinoć potpisima podržali SNS.

- Došli su da podrže infrastrukturni i komunalni razvoj grada, nove bolnice, vrtiće, bulevare, pozorišta, stadione... Beograd se strahovito brzo menja, i mnogi više ne mogu da prepoznaju grad - rekao je Šapić.

Kandidat za gradonačelnika Beograda kaže da uvek možemo i moramo bolje, i da će u sledećem mandatu tražiti poverenje ljudi na delima.

- Uvereni smo da Beograd ide u dobrom pravcu, i zanimljivo je i da su oni koji nisu glasači SNS zadovoljni razvojem grada. Ja verujem da je Beograd Njujork jugoistočne Evrope, i da je naš grad odavno postao centar celog regiona. Mi smo tu da pokušamo da na izborima dobijemo poverenje građana kako bi Beograd postao još bolji - rekao je Šapić.

Foto: J. D.

Foto: J. D.

Foto: J.Dinčić

Foto: J. D.

Podsećamo, Srpska napredna stranka prva je danas u 15.00 časova RIK-u predala listu kandidata za parlamentarne izbore raspisane za 3. april.

Listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" potpisima je podržalo više od 58.000 građana.

Listu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić, kao i kandidati za poslanike Danica Grujičić, Lazar Ristovski, Marija Zdravković i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?