OGLASILA SE MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD: "Sve sam znala - sve što je rekla moja ćerka je tačno.."

Novosti onlajn

24. 03. 2021. u 11:43

MAJKA glumice Danijele Štajnfeld, Marija, otkrila je da li je bila obaveštena o napastvovanju koje je počinio Branislav Lečić nad njenom ćerkom, kao i da li ju je podržala u nameri da ga prijavi.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Све сам знала - све што је рекла моја ћерка је тачно..

Foto: Printskrin

Gospođa Štajnfeld javila se iako je bila u putu i otkrila detaljno kako je podnela bol svoje ćerke koja je prošla kroz stravične trenutke:

– Sve sam znala. Kakav bi ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete. Mi, roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život. I to je to.. Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu – navela je Marija.

Podsetimo, Danijela je prijavila slučaj silovanja pre nekoliko meseci i Višem javnom tužilaštvu predala snimak razgovora sa Branislavom Lečićem.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela