PUKLO JE KAO BOMBA, NIJE NI STAO DA POMOGNE: Meštani Gračanice u šoku nakon što je Albanac udario dečaka (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2021. u 21:40

APELUJEMO da se kroz Gračanicu konačno postave saobraćajna signalizacija i ležeći policajaci, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i nezgoda, izjavili su meštani Gračanice, vidno uznemireni nakon saobraćajnog incidenta, kada je vozač automobila iz još neutvrđenih razloga, udario trinaestogodišnjeg dečaka, dok je vozio bicikl.

ПУКЛО ЈЕ КАО БОМБА, НИЈЕ НИ СТАО ДА ПОМОГНЕ: Мештани Грачанице у шоку након што је Албанац ударио дечака (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Puklo je kao bomba. Milsili smo da je neko udario u naš lokal. Kad smo ja i supruga izašli do asfalta , ona je videla telo, prišla, a ja sam otrčao po vodu i da zovem pomoć. Vozač automobila nije ni stao da pruži prvu pomoć unesrećenom dečaku koji je ležao na asfaltu - ispričao je Novica Filipović.

Meštani Gračanice su zabrinuti za bezbednost dece zbog bahate i brze vožnje u saobraćaju. Ističu da je na ovoj deonici puta, od Doma kulture prema Ajvaliji, ovo bio 17 saobraćajni incident, u poslednjih 20 godina.  

- Pod hitno mora da se nešto preduzme, da li su to školski policajci ili da neko obezbeđuje decu  dok odlaze i vraćaju se iz škole. Često puta sam bio zabrinut kad se deca vraćaju iz škole i kada žure za školskim autobusima. Vozi se neverovatno brzo i nažalost evo šta se večeras dogodilo - kazao je Siniša Đorđević. 

Magistralni i lokalni putevi kroz opštinu Gračanica su poslednjih godina često preopterećeni saobraćajem i koriste se kao zaobilaznica za prištinski aerodrom i uključenje za novosagrađene autoputeve  prema Albaniji i Severnoj Makedoniji.

(Kosovo Online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna