NA ASFALTU SAMO PATIKE I BICIKL: Fotografije sa mesta nesreće u Gračanici - ovde je Albanac pregazio srpskog dečaka (FOTO)

Novosti onlajn

05. 03. 2021. u 18:52

VOZAČ automobila marke "pasat" pokosio je u Gračanici maloletnika L.P. koje je bilo na biciklu i tom prilikom ga teško povredio. Nakon toga, automobil je udario u stub pored puta, a vozač je izašao iz vozila i pobegao.

НА АСФАЛТУ САМО ПАТИКЕ И БИЦИКЛ: Фотографије са места несреће у Грачаници - овде је Албанац прегазио српског дечака (ФОТО)

Foto: Novosti

- Dečak srpske nacionalnosti zadobio je teške telese povrede i prebačen je za Prištinu. Od siline udarca, dete je letelo najmanje deset metara - kaže jedan od očevidaca za Informer.

Na asfaltu na mestu gde se dogodila nesreća, ostale su samo patike i bicikl nesrećnog dečaka.

Foto: Novosti

Prema nezvaničnim saznanjima, kada je video šta je uradio, vozač automobila je zaustavio jedan kombi u koji je ušao i pobegao.

Foto: Novosti

Građani se okupljaju na mestu nesreće gde policija obavlja uviđaj.

Meštani Gračanice navode da je vozač automobila albanske nacionalnosti.

- Građani su policajcima koji obavljaju uviđaj kazali da je vozač Albanac i da su ga neki prepoznali - kaže izvor.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!