SAMA TRAŽILA DA JE OŠIŠAM: Viši sud u Sremskoj Mitrovici osudio Andriju Hrubika (39) na pet godina zatvora zvog silovanja i svireposti

S. K.

02. 03. 2021. u 20:33

PRVOSTEPENOM presudom Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, Andrija Hrubik (39) iz Šida osuđen je na pet godina zatvora i obaveznu meru lečenja od alkohola, zbog silovanja nevenčane supruge I. J. M. (36) iz Baljevca na naročito svirep način.

САМА ТРАЖИЛА ДА ЈЕ ОШИШАМ: Виши суд у Сремској Митровици осудио Андрију Хрубика (39) на пет година затвора звог силовања и свирепости

Foto Ilustracija Deposhitphoto

Utvrđeno je Hrubik rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živeli, a zatim sa komadom razbijenog stakla više puta posekao po podlakticama obe ruke i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Andrija, koji je te večeri bio u pripitom stanju, udara je ženu i nogom po glavi, nakon čega se ona onesvestila na nekoliko trenutaka, a kada je video da nije u stanju da mu pruži otpor, uzeo je mašinicu za šišanje i obrijao joj glavu. Nasilnik se ni tada nije zaustavio, već ju je oborio na krevet, spustio joj donji deo trenerke i silovao je, dok je nesreća žena vrištala, nemajući snage da mu pruži otpor.

Tek sutradan, kada je prolazila pored kuće i ugledala razbijen prozor i kada je ugledala nesrećnu ženu, Radojka Smuđa, koja je paru iznajmila stan, odmah je obavestila policiju, koja je Hrubika uhapsila.

Sudsko veće uzelo je verodostojnu izjavu oštećene, a odbacilo odbranu Hrubika, kako je tada rekao da se ona napila i sama se povredila, kao i da je njemu u tom pijanom stanju rekla da je ošiša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve