AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE U SOMBORU: Sankcionisana 102 vozača zbog preticanja i alkohola

J. Bekić

26. 01. 2021. u 14:42

POLICIJSKA uprava u Somboru, odnosno Odeljenje saobraćajne policcije, u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja usmerenoj na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, koja je sprovedena 23. januara, od 16 časova do ponoći, prekontrolisali su 335 vozača, od kojih je 77 sankcionisano zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ У СОМБОРУ: Санкционисана 102 возача због претицања и алкохола

Zoran Jovanović

Tom prilikom iz saobraćaja je isključeno 18 vozača, od kojih je 13 upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Policija je iz saobraćaja isključila i trojicu mladića koji su automobilima upravljali sa probnom vozačkom dozvolom posle 23 sata i jednog koji je imao izrečenu zaštitnu meru zabrana upravljanja vozilom. Osam vozača je zadržano u prostorijama policije do istrežnjenja, odnosno do 12 časova, a to su ukupno 102 vozača.


Kako navode u PU, najviše vozača, njih 32, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojas i zbog toga apeluju na vozače  da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da koriste sigurnosni pojas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)