„NOVOSTI” SAZNAJU - HRKALOVIĆKA ODBILA POLIGRAFSKO ISPITIVANJE: Bivša državna sekretarka MUP prethodno pristala da ide na detektor laži

Novosti online

21. 01. 2021. u 14:37

„НОВОСТИ” САЗНАЈУ - ХРКАЛОВИЋКА ОДБИЛА ПОЛИГРАФСКО ИСПИТИВАЊЕ: Бивша државна секретарка МУП претходно пристала да иде на детектор лажи

foto:N.Skenderija

BIVŠA državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović odbila je danas poligrafsko ispitivanje iako je prethodno prihvatila da ide na detektor laži, saznaju "Novosti".

Prema našim informacijama, bilo je planirano da Hrkalovićku ispitaju u vezi sa aferom oko prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i njenih navodnih kontakata sa osobama iz kriminogene sredine.

Na opšte iznenađenje pripadnika policije, Hrkalovićka je odbila testiranje i to bukvalno u času kada je trebalo da je "priključe" na poligraf.

Sada je svima u policiji sve jasno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Miroljub Petrović

21.01.2021. 15:28

Ako ona iz bilo kog razloga ne ode u zatvor na bar 20 godina to ce biti kraj pravne države pravosudnog sistema i drzave. Priče o dogovoru sa tuzilastvom takođe. Ako bi se to zlo iz bilo kog razloga desilo obični građani neće više poštovati ni zakone ni državu.

marko

21.01.2021. 15:56

Mislim da je ovo tek pocetak pocetka...Treba tek utvrditi ko je na kraju kanapa..i koje naredbodavac i finansijer ..Sve te pohapsiti i kazniti za primer..Da dugo razmisljaju sta su uradili

milovan

21.01.2021. 16:24

Pa sta rade nase sluzbe.?? Kakva smo mi to drzave.?! Pa prije stupanja na takav posao,ona je morala proci bezbedonosne provere.!! A ako je prosla,onda je kriv onaj tko je radio te provere. Pa u Engleskoj nemozes biti cak ni Postar ili Deliveri vozac a da neprodjes proveru. A u Srbiji.??? sve ide na majkemi

Srbijo Zuta kuco

21.01.2021. 16:31

Rezultati poligrafskog ispitivanja se u sudu ne prihvataju kao dokaz krivice jer je poligrafsko ispitivanje nepouzdano. To je samo sredstvo da se osumnjiceni zastrasi i pristane na neku nagodbu.

Djordje

21.01.2021. 18:45

"Drzavna sekretarka"?! Kojom to zaslugom je poostavljena na to mesto? Ko ju je postavio? Koga stiti? Hoce li neko poceti da pise istinu?!

Mišo Peć

21.01.2021. 18:49

Hrkalovićku uhapsiti,ali ne samo nju već i one koji su je postavili i celo vreme držali na odgovorno mesto državnog sekretara u MUP.Sve je to radjeno u sprezi sa stranim obaveštajnim službama,ne radi se ovde samo o Hrkalovićki već o većoj grupi instaliranoj u samom vrhu MUP-a.