PUCAO U ŽENU JER MU JE PRENELA KORONU? Pritvor zbog pokušaja ubistva kod Petrovca na Mlavi - saslušanje odloženo zbog bolesti osumnjičenog

D.N.

18. 12. 2020. u 13:45

PROTIV D.M. (55) iz okoline Petrovca na Mlavi, Viši sud u Požarevcu odredio je pritvor od 30 dana, zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

ПУЦАО У ЖЕНУ ЈЕР МУ ЈЕ ПРЕНЕЛА КОРОНУ? Притвор због покушаја убиства код Петровца на Млави - саслушање одложено због болести осумњиченог

Foto: D. N.

Saslušanje kod višeg javnog tužioca odloženo je na desetak dana na molbu osumnjičenog, jer se još uvek oseća loše nakon preležane korone, pa zbog toga nije izneo odbranu, niti naveo motive počinjenih dela. On  je uhapšen jer je 16. decembra pucao u svoju emotivnu partnerku S.B. (55) iz Žabara, iz pištolja za koji je imao dozvolu samo za držanje, a ne i za nošenje. Prema nezvaničnim informacijama, on i oštećena bili su zaraženi koronom, zbog čega su izvesno vreme proveli u samoizolaciji. Pošto je smatrao da ga je partnerka zarazila, jer se prva razbolela, osumnjičeni je otišao kod nje, noseći pištolj.


Ona je tada pobegla u kuću svoje ćerke i zeta, inače zaposlenog u policiji. Kada je zet pokušao da mu oduzme pištolj, u tom otimanju pištolj je opalio. Metak je pogodio najpre S.B. u šaku, a onda i njenu ćerku u ruku, i pritom su obe zadobile lakše telesne povrede.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je, navodno, izjavio kako se panično plašio korone, i zbog sebe i zbog ostarelih roditelja sa kojima živi. Kada se desilo da se i sam zarazio, bio je ljut na partnerku, jer je smatrao da mu je ona prenela korona virus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri