LEKAR PESNICOM SLOMIO NOS MEDICINSKOM TEHNIČARU: Nesvakidašnji incident u Domu zdravlja Valjevo - sve se dogodilo naočigled pacijenata

B. P.

30. 11. 2020. u 14:17

LEKAR Doma zdravlja Valjevo N. S. (39) nokautirao je medicinskog tehničara u ovoj ustanovi O. A. (37) i udarcem pesnicom slomio mu nos!

ЛЕКАР ПЕСНИЦОМ СЛОМИО НОС МЕДИЦИНСКОМ ТЕХНИЧАРУ: Несвакидашњи инцидент у Дому здравља Ваљево - све се догодило наочиглед пацијената

Bolnica u Valjevu

Nesvakidašnji incident odigrao se u nedelju oko 18 časova, ispred Doma zdravlja, a nije poznato šta je razlog fizičkog obračuna i da li su kolege od ranije bili u sukobu.

Medicinskog tehničara lekar je, nezvanično saznajemo, pozvao da izađe iz Doma zdravlja, koji je zbog ozbiljne epidemiološke situacije u Valjevu pretvoren u kovid-ambulantu. Posle svađe ispred ustanove, navodno naočigled pacijenata koji čekaju na prijem u kovid-ambulantu, lekar je tehničaru zadao nekoliko udaraca pesnicom u glavu i pritom mu polomio nos.

Bolnica u Valjevu

Dom zdravlja Valjevo

O svemu je odmah obaveštena policija, a medicinskom tehničaru O. A. koji je vođa tima za testiranje na korona virus u kovid-ambulanti Doma zdravlja, ukazana je neophodna medicinska pomoć.

Protiv lekara N. S. biće, saznajemo nezvanično, podneta krivična prijava za nanošenje teške povrede. Nezvanično, policiju je pozvala direktorka Doma zdravlja, odmah pošto je obaveštena o incidentu. 

Zvaničnu informaciju o događaju uprava Doma zdravlja nije saopštila. Nezvanično saznajemo da će, uz postupak nadležnog tužilaštva, rukovodstvo ustanove primeniti zakonom predviđene mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta