ISTRAGA PROTIV PRIPADNIKA "LEVIJATANA": Utvrditi koliko je tučen i maltretiran mladić

N. B.

21. 11. 2020. u 08:50

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u nastavku istrage protiv osumnjičenih pripadnika grupe "Levijatan", kojima se na teret stavlja da su presreli M. B. i maltertirali ga i tukli, dalo je nalog da se uradi veštačenje oštećenog.

ИСТРАГА ПРОТИВ ПРИПАДНИКА ЛЕВИЈАТАНА: Утврдити колико је тучен и малтретиран младић

Foto privatna arhiva

Kako saznajemo, treba da se utvrdi da li je tom prilikom pretrpeo bol i patnju i ako jeste u kom stepenu.

Inače, nedavno je Prvi sud doneo odluku o produženju pritvora za K. B., kome se na teret stavljaju nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti. Protiv ostale četvorice osumnjičenih, koji se brane sa slobode, istraga se vodi zbog nasilničkog ponašanja.

Tvrdi se da su oni 2. oktobra na uglu ulica Milutina Uskokovića i Koste Abraševića presreli M. B. i navodno ga naterali da im se izvini zbog ranije ostavljenih komentara na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Kada je ovaj to odbio, K. B. mu je, kako se sumnja, udario šamar, nakon čega je pao. Ostali osumnjičeni su, kako se tvrdi, tada počeli da ga udaraju rukama i nogama, sve vreme mu preteći. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)