NAMAMIO JE U GARAŽU, DA VIDI MAČIĆE Uhapšen muškarac u Jagodini-dodirivao devojčicu (11) i pokušao da je poljubi

Z. G.

23. 10. 2020. u 14:00

НАМАМИО ЈЕ У ГАРАЖУ, ДА ВИДИ МАЧИЋЕ Ухапшен мушкарац у Јагодини-додиривао девојчицу (11) и покушао да је пољуби

Foto Ilustracija / B. Subašić

JAGODINSKA policija uhapsila je Boška S. (67) iz Novog Sada, za koga postoje osnovi sumnje da je u svoju garažu namamio jedanaestogodišnju I.L. iz Jagodine i da ju je neprimereno dodirivao.

Sumnja se da je Boško devojčicu namamio u garažu da bi videla njegove mačiće. Kada je počeo da je dodiruje i pokušao da je poljubi, kako je devojčica izjavila nadležnim organima, ona se uplašila, otrgla se i uspela da pobegne. Oboje su saslušani u četvrtak uveče, u prisustvu advokata i pedagoga Gradskog centra za socijalni rad, jer se radi o detetu sa posebnim potrebama.


Prema rečima Milovana Stojanovića, koji zastupa roditelje devojčice, osumnjičeni nije priznao delo, već je tvrdio da je ona dva-tri puta već dolazila kod njega da bi videla mačiće. S obzirom na to da je osumnjičeni 40 godina radio u prosveti, a poslednjih desetak sa decom sa posebnim potrebama, morao je da zna kako treba da se ophodi sa devojčicom.

Bošku S. određeno je policijsko zadrzžavanje od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu za krivično delo nedozvoljene polne radnje biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)