PRETIO BIVŠOJ SUPRUZI, UGROZIO I ADVOKATA: Muškarac iz Velikog Gradišta u pritvoru, već osuđivan zbog nasilja u porodici

D. N.

14. 10. 2020. u 10:31

ПРЕТИО БИВШОЈ СУПРУЗИ, УГРОЗИО И АДВОКАТА: Мушкарац из Великог Градишта у притвору, већ осуђиван због насиља у породици

Foto: D,. Novković

B.B. (32) iz okoline Velikog Gradišta, Osnovni sud odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Ovo delo osumnjičeni je počinio početkom oktobra, nakon ročišta na kojem se odlučivalo o viđanju deteta koje ima sa bivšom suprugom. On je 7. oktobra, nezadovoljan ishodom ročišta, po izlasku iz suda uputio uvrede i pretnje bivšoj supruzi i njenom advokatu.

Sutradan je otišao na radno mesto bivše supruge i nastavio sa vređanjem, a onda je otišao i do njenog advokata. I njemu je pretio i vređao ga, a zatim, pri odlasku, snažno zalupio vratima. Tom prilikom otpala je kvaka, a vrata su se automatski zatvorila, pa je advokat ostao zarobljen u kancelariji.

Odmah je pozvao policiju, koja je vrata demontirala i oslobodila ga, a zatim uhapsila osumnjičenog. On je do sada već dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici. Prvi put jer je tukao i maltretirao bivšu suprugu, a drugi put jer je tukao svoju majku i babu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)