NEMAM REČI, NE MOGU DA ISKAŽEM KAKO SE OSEĆAM, ŽIVOT JE JEDAN: Roditelji Stefana Kocića (20) nezadovoljni kaznom za smrt njihovog sina (VIDEO)

NovostiOnline/D.A.

29. 09. 2020. u 15:15

TO je loša poruka. Nemam reči, ne mogu da iskažem kako se osećam, bez obzira kakva je kazna, život je samo jedan.

НЕМАМ РЕЧИ, НЕ МОГУ ДА ИСКАЖЕМ КАКО СЕ ОСЕЋАМ, ЖИВОТ ЈЕ ЈЕДАН: Родитељи Стефана Коцића (20) незадовољни казном за смрт њиховог сина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ovim rečima Biljana Kocić prokomentarisala je presudu i kaznu od osam godina zatvora, na koju je osuđen Dejan Mitić (28). On je kolima naleteo na Stefana Kocića (20), njenog sina.

Nesrećni mladić je stao da pomogne čoveku kome je pukla guma na vozilu, kada je na njega sa "BMW"-om naleteo Mitić i ubio ga. Nesreća se dogodina na ulasku u Nišku Banju 2019. godine.

Testovima je potvrđeno da je osuđeni bio pod dejstvom alkohola i narkotika.

- Zakon hitno mora da se menja, da li sa peticijom ili na neki drugi način, jer ovo je preblaga kazna. Možda i da se donese nov - Stefanov zakon, jer on je stao da pomogne i izgubio život - ogorčena je Biljana. - Nemam reči, ne mogu da iskažem kako se osećam, bez obzira kakva je kazna, život je samo jedan. Svim vozačima, jer svi imaju porodice, kad sednu za volan bih poručila da razmisle u kakvom je stanju, kako vozi i kako bi se ne dao Bog on osećao.

Presudom i kaznom Dejanu Mitiću, od osam godina zatvora, nezadovoljan je i Zvezdan Kocić, Stefanov otac.

- Treba zakon da se menja pod hitno i da postane stroži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)