NEMAM REČI, NE MOGU DA ISKAŽEM KAKO SE OSEĆAM, ŽIVOT JE JEDAN: Roditelji Stefana Kocića (20) nezadovoljni kaznom za smrt njihovog sina (VIDEO)

NovostiOnline/D.A.

29. 09. 2020. u 15:15

НЕМАМ РЕЧИ, НЕ МОГУ ДА ИСКАЖЕМ КАКО СЕ ОСЕЋАМ, ЖИВОТ ЈЕ ЈЕДАН: Родитељи Стефана Коцића (20) незадовољни казном за смрт њиховог сина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

TO je loša poruka. Nemam reči, ne mogu da iskažem kako se osećam, bez obzira kakva je kazna, život je samo jedan.

Ovim rečima Biljana Kocić prokomentarisala je presudu i kaznu od osam godina zatvora, na koju je osuđen Dejan Mitić (28). On je kolima naleteo na Stefana Kocića (20), njenog sina.

Nesrećni mladić je stao da pomogne čoveku kome je pukla guma na vozilu, kada je na njega sa "BMW"-om naleteo Mitić i ubio ga. Nesreća se dogodina na ulasku u Nišku Banju 2019. godine.

Testovima je potvrđeno da je osuđeni bio pod dejstvom alkohola i narkotika.

- Zakon hitno mora da se menja, da li sa peticijom ili na neki drugi način, jer ovo je preblaga kazna. Možda i da se donese nov - Stefanov zakon, jer on je stao da pomogne i izgubio život - ogorčena je Biljana. - Nemam reči, ne mogu da iskažem kako se osećam, bez obzira kakva je kazna, život je samo jedan. Svim vozačima, jer svi imaju porodice, kad sednu za volan bih poručila da razmisle u kakvom je stanju, kako vozi i kako bi se ne dao Bog on osećao.

Presudom i kaznom Dejanu Mitiću, od osam godina zatvora, nezadovoljan je i Zvezdan Kocić, Stefanov otac.

- Treba zakon da se menja pod hitno i da postane stroži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

ZBozic

29.09.2020. 16:36

Naravno da su nezadovoljni. Ne daj Bože ni najgorem neprijatelju, ubije ti dete i 8 godina zatvora. Posle 5 godina izlazi i živi normalnim životom a nevinog deteta nema. Strašno, sudstvo nam je 0.

ludi milojko

30.09.2020. 06:22

svakome ko vozi pijan ili drogiran treba suditi za tesko ubistvo. onome koga zaustave pijanog ili drogiranog treba suditi za izazivanje opste opasnosti. normalno da nije bilo namere ali u trenutku kad neko seda za volan u takvom stanju ima dovoljno vremena da se predomisli i namera se javlja samim tim sto seda za volan i ne odustaje od namere da se ukljuci u saobracaj i time dovodi u opasnost zovote ljudi i dece. to je zlocin i nema opravdanja.