OSETIO SAM VRTOGLAVICU I MUČNINU: Oglasio se Zoran Marjanović - evo kako objašnjava što se nije pojavio na suđenju!

Novosti onlajn

27. 09. 2020. u 22:29

ОСЕТИО САМ ВРТОГЛАВИЦУ И МУЧНИНУ: Огласио се Зоран Марјановић - ево како објашњава што се није појавио на суђењу!

Foto: Z. Jovanović

ZORAN Marjanović nije se pojavio u četvrtak u Višem sudu na ročištu za ubistvo Jelene Marjanović, koje se desilo 2. aprila 2016. godine, jer je bolestan i otkrio je da ima tešku upalu uha, ali i vrtoglavice i mučnine.

Najavio je i da jedva čeka 13. novembar, kada je sledeće ročište, kako bi se konačno saslušao sudski veštak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević.

- U nedelju sam odjednom osetio nesnosni bol u uhu, zatim vrtoglavicu, mučninu i nemogućnost održavanja pravca kretanja. Odmah sam se javio otorinolaringologu i otišao u jednu privatnu kliniku - objasnio je Marjanović.

On kaže da mu je doktor poručio strogo mirovanje kod kuće i obavezno uzimanje terapije.

- Reč je o teškoj upali uha i srednjeg uha, koje je zapravo centar za ravnotežu, tako da prilikom ustajanja dolazi do dezorijentacije u prostoru, vrtoglavice i mučnine. Uzimam propisanu terapiju i u fazi sam mirovanja, tako da ću se ubrzo oporaviti, nadam se - rekao je suprug ubijene pevačice.

Na pretresu u četvrtak nije se pojavila ni članica sudskog veća Olivera Đurić, takođe iz zdravstvenih razloga, ali je došao sudski veštak Dragomir Vasiljević, koji je obavio veštačenje mobilnih telefona okrivljenog Marjanovića i njegovih članova porodice jer su navodno bili isključeni baš u vreme zločina.

- Jedva čekam da se održi sledeće ročište da saslušamo gospodina vremensko-prostornog veštaka, zapravo da čujemo njegove odgovore na vrlo konkretna ključna pitanja moje odbrane. Gospodin vremensko-prostorni veštak tužilaštva za telekomunikacije na prošlom ročištu zatražio je od moje odbrane da mu se dostave pitanja koja će mu biti postavljena na predstojećem ročištu da može da se pripremi. Vidite, možda bi bilo dobro da se olakša čoveku da postavlja sam sebi pitanja i daje odgovore - prokomentarisao je Marjanović.

(Srpski telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)