MALIŠANA ODVEO U ŠUMU, PA GA ZLOSTAVLJAO: Starcu (82) sude za obljubu dečaka (8)

LJ. P.

18. 09. 2020. u 07:30

МАЛИШАНА ОДВЕО У ШУМУ, ПА ГА ЗЛОСТАВЉАО: Старцу (82) суде за обљубу дечака (8)

Foto: Ilustracija

VIŠE javno tužilaštvo u Novom Sadu je posle završene istrage podiglo optužnicu protiv vremešnog M. J. (82) iz tog grada zbog sumnje da je obljubio osmogodišnjeg dečaka iz Novog Sada. NJemu je, kako nam je rečeno u novosadskom Višem sudu pritvor produžen do 17. oktobra.

Ovaj osamdesetdvogodišnjak je uhapšen 7. maja pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se toga dana sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.


Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljavao.


Šetajući tuda, dve žene su naišle na užasan prizor, koji ih je šokirao i uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle. Vremešni M. J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, a žene koje su videle uznemirujuće scene, tu su sačekale policiju i rekle kuda je osumnjičeni starac otišao.


Na osnovu opisa, on je brzo pronađen i stavljene su mu lisice na ruke, a prilikom hapšenja se nije opirao niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.


Kako saznajemo, M. J. je na saslušanju uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja, a u jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu "da bi bilo najbolje da je sada mrtav".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)