NOVOSTI SAZNAJU: Detalji filmske potere na Novom Beogradu - divljali po gradu, otimali kola, uhapšena četiri mladića

Novosti online

09. 09. 2020. u 21:53

Nakon današnje filmske potere u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu, policija je uhapsila ukupno četiri osobe koje se sumnjiče da su tokom dana izvršile otmicu dva automobila i razbojništva, saznaju „Novosti“.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Детаљи филмске потере на Новом Београду - дивљали по граду, отимали кола, ухапшена четири младића

Foto: Katarina Mihajlović

- Sumnja se da je jedan mladić najpre danas u popodnevnim časovima oteo uz pretnju pištoljem na parkingu u Novom Beogradu „pežo 307“, a kako su potom imali saobraćajku, dvojica osumnjičenih su ostavili ukradeno vozilo i potom oteli na drugom parkingu „fiat stilo“. Njim su se zatim uputili na Vračar u stan sledeće žrtve, gde su ih drugo dvoje privedenih čekali jer su tipovali žrtvu, i potom su izvršili razbojništvo uzimajući novac i tehniku – objašnjava naš izvor, navodeći da su nakon trojica muškaraca i žena pobegli.

Policija je svega koji sat kasnije stavila lisice dvojice osumnjičenih u Novom Beogradu gde je sustigla „fiat stilo“, a potom je uhapšeno i dvoje saučesnika. U vozilu su prilikom hapšenja pronađeni pištolj koji su koristili, ukradeno iz stana na Vračar i manja količina droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)