STRAVIČAN ZLOČIN: Branislav prvostepeno osuđen za ubistvo supruge Violete - ispalio sedam metaka u nju

Lj. P. - J. B.

20. 08. 2020. u 08:30

BRANISLAV Manić (50), iz Karavukova kod Odžaka, osuđen je u Višem sudu u Somboru na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Violete Mladenović (51) i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН: Бранислав првостепено осуђен за убиство супруге Виолете - испалио седам метака у њу

Novosti

Reč je o prvostepenoj, nepravosnažnoj presudi, a u toku je žalbeni postupak pred Apelacionim sudom u Novom Sadu.

Stravičan zločin koji je potresao žitelje Karavukova dogodio se u ranim jutarnjim satima 13. januara u kući u Ulici Svetozara Miletića 15. Na pragu roditeljskog doma, hicima iz pištolja, Branislav je usmrtio Violetu. U ženu sa kojom je izrodio dvoje dece i stekao troje unučića, kako saznajemo, ispalio je sedam metaka. Prst na oroz je stavio kako se sumnjalo, zbog sudskog spora zbog deobe imovine, spratne kuće koju su stekli tokom zajedničkog života.

Privatna arhiva

SPORILI SE OKO IMOVINE

BRANISLAV je posle hapšenja u Tužilaštvu, kao i u policiji, priznao da je pucao u bivšu suprugu, naglašavajući da su se posle razvoda sporili u vezi sa podelom imovine. Navodno su pre stravičnog zločina više puta razgovarali o tome, ali nisu mogli da se usaglase, jer se Violeta nije složila sa njegovim predlogom kako da podele zajedničku imovinu.

Po povratku s posla iz treće smene iz Bogojeva, gde je radio u jednoj firmi kao portir, Branko je, kako se sumnja, došao do kuće Violetinih roditelja i tu se, navodno sakrio u prostranom dvorištu. Kada je nesrećna žena oko šest sati izašla da donese drva, Branko joj je prišao i pucao.

Prema rečima Violetinog rođaka, ona je sa dva hica pogođena u stomak, a kada je pokušala da mu umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa. Posle krvavog pira, kako su ispričali rođaci tragično nastradale Violete, bivši suprug je izašao iz dvorišta i otišao do kraja ulice, do dečjeg vrtića, a onda odatle telefonom pozvao policiju i rekao šta je uradio. Majku u lokvi krvi pred kućnim vratima našao je sin, kada je vraćajući se iz treće smene svratio da je obiđe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)