PREOKRET: Da li je Aleksandar (19) ubijen - telo poslato na obdukciju!

V. Đ.

utorak, 04. 08. 2020. u 21:00

ПРЕОКРЕТ: Да ли је Александар (19) убијен - тело послато на обдукцију!

Foto: Facebook

TELO Aleksandra P. (19) iz sela Lukomir kod Žitorađe, koji je nestao u nedelju po podne, nađeno je u utorak ujutru oko 6.30 u Bubličkom jezeru, a policija sumnja da je reč o ubistvu.

Viši javni tužilac u Prokuplju naložio je i obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a kako nezvanično saznajemo, više osoba je saslušano radi prikupljanja informacija o nestanku i smrti mladića.

Telo, koje je isplivalo iz vode, primetili su rođaci Aleksandra P., koji su više od 24 sata bili na jezeru i tragali za njim.

Prema jednoj vrziji, nesrećni mladić je najpre ubijen, a zatim bačen u vodu. Navodno, jedna starija žena je videla kako nekoliko mladića iz džipa baca u jezero njegovo telo.

Jedna od sumnji je i da je Aleksandar nekom od momaka sa kojima je bio u društvu dugovao novac. Pre odlaska sa njima, rekao je sestri da će se brzo vratiti.

Novosti

Aleksandar je, kako smo već pisali, u nedelju sa društvom došao na jezero. U popodnevnim časovima, prijavljeno je da ga nema, pa je obaveštena policija, koja je zajedno sa članovima njegove porodice pokušavala da ga pronađe.

- Obdukcija će pokazati koji je uzrok smrti mladića, a istraga je u toku - kazali su nam u Tužilaštvu.

Poznanici Aleksandrove porodice u Lukomiru i Žitorađi za mladića imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan i miroljubiv. Pored roditelja, imao je i mlađu sestru, koja, kako kažu, ne prestaje da plače za bratom od kada je saznala za njegovu smrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Boxy

05.08.2020. 03:27

Ovo je strasno,zbog duga ubijen tako mlad.Pa koliki je bio dug da nije moglo da se saceka i koja je faca donela odluku da je bolje ubiti nego sacekati povrat novca?Tamo sta se desava je strasno.Pocelo opet kao pre,ubijanje za par patika ili mobilni,kao da je drzava treceg reda negde iz afrike ili juzne amerike.

Boris

05.08.2020. 03:49

U Srbiji zivot ne vredi 10 eura koji su to monstrumi bezboznici misle da ih niko nije video Gospod vidi sve bezumnici jedni saucesce jadnoj familiji