OBJAVA NA FEJSBUKU ŠOKIRALA BAČKI BRESTOVAC: Zahvalila ocu što je iskasapio čoveka i bacio ga u septičku jamu?!

Z.Rajić

29. 07. 2020. u 12:28

ОБЈАВА НА ФЕЈСБУКУ ШОКИРАЛА БАЧКИ БРЕСТОВАЦ: Захвалила оцу што је искасапио човека и бацио га у септичку јаму?!

Goran Tiragić / Foto Fejsbuk

NASLEDNICA Gorana Tiragića (54) otvorila je rane porodici ubijenog Dušana Vlaisavljevića (38).

Nepuna tri meseca posle stravičnog zločina u Bačkom Brestovcu, ćerka ubice Gorana Tiragića (54) je objavom na Fejsbuku, kojom poručuje ocu da ga ne krivi i zahvaljuje mu, uznemirila meštane ovog sela u opštini Odžaci i otvorila rane porodici ubijenog Dušana Vlaisavljevića (38).

Tiragić je u svojoj kući u noći između 10. i 11. maja ubio Vlaisavljevića sa više uboda nožem, a potom njegovo telo ubacio u septičku jamu, gde je otkriveno tri dana kasnije.

- Ne krivim te oče! Ne krivim te što si spasao svoj život! Hvala ti što si se borio kao lav da spaseš sebe i ne ostaviš nas! Hvala ti Bože što si bio uz njega i dao mu snage, jer ipak si ti taj koji odlučuješ! - napisala je na svom FB profilu Tiragićeva ćerka Mirjana Rajačić iznad fotografije na kojoj su ona i tata, što je izazvalo zgražavanje i ogorčenost Brestovčana.

Oni su joj poručili da bi trebalo da se stidi "što brani monstruma", navodeći da je Tiragić bio nasilnik, "koji je i svog sina napadao sekirom". Samo jedna Novosađanka, u komentarima na Fejsbuku, pokušala je da opravda objavu Tiragićeve ćerke.

- I da je najgori na svetu, otac joj je! Iz straha je čovek spreman da uradi svašta, pogotovo da odbrani svoj život, i tad o posledicama ne razmišlja - napisala je ona.

Dušan je bio neoženjen, a njegovi majka, otac i brat zanemeli su pred podrškom koju ćerka javno daje ocu ubici. Jedina je smogla snage da reaguje Zvezdana Vlaisavljević, supruga Dušanovog rođenog brata.

- Monstrum je Dušanu zadao prvi ubod s leđa, dok se tome nije nadao, a onda još osam uboda u stomak. Pa se sasvim slučajno nije pokajao, već ga je ubacio u septičku jamu, koju je pritom zalepio da ne izgleda otvoreno, oprao svu krv, okrečio, izvukao fugne gde je bilo tragova krvi i već u 7 sati, posle zločina, bio na prvoj jutarnjoj kafi u kafani - predočila je Zvezdana.

Ubijeni Dušan Vlaisavljević / Arhiva

Ona dodaje da je Tiragić posle ubistva "išao i lepio pločice po selu kao da ništa nije uradio".

- Osoba koja se branila ne bi prikrivala zločin, nego bi pozvala policiju, i ne bi se iživljavala. Postoje veštaci, forenzičari, obducenti, koji o tome mogu da posvedoče - zaključila je snaja ubijenog mladića.

MUZIKA POSLE ZLOČINA

Brestovčani čuvaju uspomenu na Dušana, zvanog Džiksi, muralom koji je s njegovim likom oslikan na najvećem zidu u selu.

- Ubica, čiji zločin ćerka veliča, rekao je svom kumu pre tragedije da mora nekog da ubije, a dok nije uhvaćen, orila se muzika iz njegove kuće. Kad smo čuli da je Dušan poslednji put viđen s njim, znali smo da ga je on ubio - kaže Dušanov drug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Draga Vlaisavljević

29.07.2020. 15:26

Treba li tu komentar , ne , dovoljno je znati da je ona rasla uz nasilnika i da joj je nasilje sastavni deo razmišljanja i života . Voleti oca da ali opravdavati monstrozni čin je izvitopereni i izopačeni um , koji je nemoralan i nenormalan i od nje se ne može očekivati ništa više nego monstruozmost nasleđenu od oca

Samo smrtna kazna

29.07.2020. 17:13

@Draga Vlaisavljević - Genetika, otac nasilnik, sin nasilnik, nasilnik i ćerka...razjarene životinje... Bez stida, srama, griže savesti... Bezbožnici, bez krsta i duše...sa željom da vam pokojnik svaku noć dolazi u san a danju da gledate njegov upokojeni lik...

Brestovcanka

29.07.2020. 22:46

Nek se zahvaljuje Bogu sto joj mozak nije podario. Jer cega se pametan stidi, budala se ponosi! Umesto da se zavuku u misiju rupu, ona i mama objavljuju slike iz provoda. Pa imaju li duse??? Pomisle li kako je Dusanovoj majci?

ACIKA aco

29.07.2020. 23:16

Postovana porodico Vlaisavljevic moje iskreno saucesce na izubljenom clanu porodice . Molim vas nemojte vi suditi nikome za to sve ima strucnih ljudi uzimate u usta Porodicu Tiragic i ponasate se krajnje bedno ne misleci da su i oni isto zrtve vredjate kunete jedno primitivno ponasanje procitajte i nalaze vestaka koje su sve povrede nadjene na njegovom telu u njegovoj kuci ko bi i kako postupio da ga neko davi u sopstvenoj kuci hajde da vidimo komentare bez pristrasnosti i emocija!