ZA POSAO VAŽNO I ONLAJN POVEZIVANJE: Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila

S. B.

09. 04. 2021. u 19:49

SAJAM preduzetništva Vojvodine, prvi put u „onlajn“ formatu, biće realizovan 22. i 23. aprila, na platformi Novosadskog sajma – ExpoOnline.rs.

ЗА ПОСАО ВАЖНО И ОНЛАЈН ПОВЕЗИВАЊЕ: Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

Foto: Sajam preduzetništva Vojvodine

Manifestaciju namenjenu mikro, malim i srednjim preduzećima, kreirali su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam s ciljem da se u virtuelnom okruženju preduzetništvo Vojvodine učini snažnijim i otpornijim na brojne izazove, da se privrednici povežu, međusobno upoznaju, razmene ideje, ugovore poslove i pronađu inspiraciju za nove poslovne poduhvate.

Na Sajmu preduzetništva predstaviće se firme iz različitih sektora privrede, koje nude proizvode i usluge domaćem i međunarodnom tržištu a pored kompanija, učestvovaće i resorni sekretarijat, institucije i organizacije koje pružaju podršku biznisu, od finansiranja do inovativnih rešenja.

Manifestacija je, kako organizatori ističu, namenjena ne samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da pronađu potencijalne investitore i korisnike, distributere, kao i one koji inovacijama, iskustvima i znanjima mogu da im olakšaju razvoj biznisa.

PONOVO NA JESEN?

NAMERA Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kao i Novosadskog sajma, je da Sajam preduzetništva Vojvodine bude održan i u jesenjem terminu, u sajamskim halama i Kongresnom centru “Master”, ukoliko situacija zbog globalne pandemije to dozvoli.

Učesnicima će, tokom dva sajamska dana biti pružena mogućnost za uspostavljanje direktnih kontakata i zakazivanje susreta sa poslovnom publikom, kao i za učestvovanje u online konferencijama. Planirane su teme iz oblasti regionalnog povezivanja privrede, preduzetništva u turizmu, ženskog preduzetništva, povezivanja privrednika u klastere i inkubatore, unapređenja oblasti zanatstva u Vojvodini, kao i potencijalnih izvora finansiranja malih i srednjih preduzeća u Vojvodini.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo