ENERGETSKI AGENTI: Pokret gorana Novog Sada nastavlja pilot projekat za mlade

Lj.P.

12. 10. 2020. u 16:32

POKRET gorana Novog Sada je pripremio obuku za „Energetske agente 2“ koja će se održati od 31. oktobra do 1. novembra, a svi zainteresovani mladi sa teritorije Novog Sada od 18 do 30 godina mogu da se prijave do 20. oktobra do 17 časova, a broj mesta je ograničen.

ЕНЕРГЕТСКИ АГЕНТИ: Покрет горана Новог Сада наставља пилот пројекат за младе

Foto Z. Grumić

„Energetski agenti 2“ su nastavak prošlogodišnjeg pilot projekta za mlade, a podržali su ga Grad Novi Sad, Gradska uprava za sport i omladinu i Kancelarija za mlade.

U ovom projektu, kako napominju u Pokretu gorana Novog Sada, baviće se povećanjem energetske efikasnosti kroz aktivno uključivanje mladih. Učesnici prošlogodišnjeg projekta i novi zainteresovani mladi će proći kroz dve obuke o prikupljanju podataka o proceni potrošnje električne energije i na koji način se ona najefikasnije koristi, i o metodama i načinima identifikacije stanja objekata javnih namena i savladati tehnike na radu na mernim instrumentima.

Pored obuka, predviđen je i terenski istraživački rad o potrošnji energije i energtsko efikasnom stanju u pet objekata Predšolske ustanove u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna