KORAK PO KORAK: Kako da pomoću mobilne aplikacije pošaljete pare bez provizije i čekanja gde god poželite

V. N.

24. 02. 2022. u 14:17

Pomoću novih mobilnih aplikacija više ne morate da brinete kada ćete i na koji način poslati novac vama bliskim ljudima.

КОРАК ПО КОРАК: Како да помоћу мобилне апликације пошаљете паре без провизије и чекања где год пожелите

Foto Shutterstock

Potrebno je samo da na svom telefonu instalirate m-bank aplikaciju i u samo nekoliko koraka novac prebacite na drugi račun, bez provizije i čekanja.

KORAK 1

Ako imate m-bank aplikaciju, novac možete slati bliskim ljudima sa svog telefona. Ona ima uslugu za slanje novca u svakom trenutku, a sve što vam je potrebno su ime, prezime, broj telefona i žiro račun primaoca i novac je kod njih posle samo nekoliko klikova.

KORAK 2

Potrebno je da u odgovarajuća polja unesete potrebne podatke, kao i iznos koji želite da pošaljete. Zatim unesite informacije kartice sa koje se obavlja transakcija. Karticu registrujete u ovom trenutku i ona ostaje zapamćena za svaku narednu. Takođe, u svakom momentu možete promeniti sa koje kartice želite da se transakcija obavi.

KORAK 3

Pošto popunite sva označena polja i obavezno navedete i račun primaoca, njemu će stići SMS sa obaveštenjem o iznosu koji ste mu poslali, jednokratnom lozinkom i obaveštenjem da treba da pogleda link koji dobija na mejl. Takođe, u mejlu se nalazi link koji ga vodi do stranice na kojoj može da izabere način isplate koji mu najviše odgovara.

KORAK 4

Ako se primalac odluči za isplatu na "masterkard" karticu - nakon odabira ove opcije otvara se prozor u kome primalac sredstava unosi podatke o kartici. Odabirom isplate na tekući račun primaocu se otvara polje u kojem unosi podatak o broju računa sa koga se uplaćuje novac.

KORAK 5

Takođe, potrebno je da znate da je ova vrsta transakcije dostupna svim korisnicima aplikacije, bez obzira na operativni sistem telefona. Opcija je dostupna 24 sata bez dodatnih troškova, jednostavno, brzo i sigurno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri