OVDE SU NAJVEĆE GUŽVE: Detaljne informacije o stanju na putevima, spremite se za višesatno čekanje (FOTO/VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 17:59

ZBOG praznika i "bega" gradske populacije u prirodu ogromne gužve vladaju na auto-putu Miloš Veliki. Od tunela Brđani do Preljine formirana je kolona vozila od čak osam kilometara.

ОВДЕ СУ НАЈВЕЋЕ ГУЖВЕ: Детаљне информације о стању на путевима, спремите се за вишесатно чекање (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

U tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, obustavljen je i saobraćaj zbog formirane kolone vozila koja preti da zatvori tunel.

Na auto-putu E-75, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 01.11.2021.g. , od 8 do 16 č. - vršiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na deonici Makrešane – Kruševac (Jasika), do 01.11.2021. g. važiće izmena režima saobraćaja zbog postavljanja privremene saobraćajne signalizacije za potrebe obezbeđivanja ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu izgradnje auto-puta E-761, deonica Pojate-Kruševac.

Na deonici Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna), do 01.11.2021. g. vršiće se radovi na mostovima, na sledećim lokacijama:

  • selo Vratarnica, naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora,
  • most preko Jelašničke reke, naizmenično propuštanje vozila pomoću znakova za prvenstvo prolaza,
  • u blizini mesta: Mali izvor, Minićevo, Gornje Zuniče i skretanje za Debelicu i Jakovac, odvijanje saobraćaja preko devijacija.

Na deonici Davidovac (Popovac) – Grza – Straža (Zaječarski put), do 28.06.2021. g. doći će do izmena režima saobraćaja u zoni tunela „Grza" zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Na deonici Boljevci – Obrenovac, do 10.05.2021. g. doći će do obustave saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put I A reda broj 2 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca ka Obrenovcu nema alternativnog putnog pravca.

  • Na naplatnoj stanici Takovo, na naplati, zadržavanje vozila je 120 minuta,
  • na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila je 150 minuta.
  • Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova na graničnom prelazu Kotroman, zadržavanje na izlazu za sve tipove vozila je 40 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)