EKSKLUZIVNO! Ispovest žene Mike Aleksića za "Novosti" - prvi put u javnosti nakon hapšenja supruga

Novosti online

29. 04. 2021. u 22:00

PROFESORKA Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, poznatog učitelja glume koji je osumnjičen za silovanje, prvi put od njegovog hapšenja otkriva sa čime se suočava i kroz šta prolazi od kada su optužbe protiv njenog muža isplivale u javnost.

ЕКСКЛУЗИВНО! Исповест жене Мике Алексића за Новости - први пут у јавности након хапшења супруга

Biljana Mašić / Foto M. Anđela

- Mika je strašan borac i verujem da nije kriv. On je čovek koji se ne da. Oni su u jednom danu srušili ceo nečiji život, karijeru, čast... Sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč - rekla je profesorka Mašić.

Celu ispovest Biljane Mašić možete pročitati u "Večernjim novostima" od petka, 30. aprila.

ZABRANjENO JE PRENOŠENjE I OBJAVLjIVANjE DELOVA ILI CELOG TEKSTA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade