PROFESORKA Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, poznatog učitelja glume koji je osumnjičen za silovanje, prvi put od njegovog hapšenja otkriva sa čime se suočava i kroz šta prolazi od kada su optužbe protiv njenog muža isplivale u javnost.

Komentari (9)

Nikols

29.04.2021. 22:18

Različita prezimena...haha...natukla se para pa ga brani. Državna bruka. A ovi na vlasti...pas sa maslom ne bi pojeo. Najodvratnije od svega je što nemamo boljeg.

Dragoljub

29.04.2021. 22:31

Osudio bih ga za maltretirranje onog decaka i to 2 godine a za onu caplju sa razvaljenim osmehom i sisama u ravni njegovih ociju,pa valjda nagrada,ipak je uspeh imati tako nesto u njegovim godinama,zelela je slavu a svaki chef se placa,uostalom ko prutom po vodi.

Svetabas

30.04.2021. 06:51

@Djordje - A sta ako je u pravu? Citam I ne verujem. Osudise ga na osnovu reci pornicarke!? Hajde malo sudjenje, dokazi...tako to. A citaoci... Ljudi, pobogu. Ko je od vas bio tamo da zna sta se desilo pa osudjujete? Verujem joj kao I Tanji Savic. Isto tako I Miki. Svi zive od skandala a duvaju u istu tikvu.

Dejan

29.04.2021. 23:49

Strašno.Na žalost vrlo realno da je tako.Ne bi me čudilo da se radi o vremenu kad je pisana Tvrdjava Meše Selimovića ali u 21.vijeku, tužno je šta se dešava, kakva mašinerija sistema.Užas.

Dragan

30.04.2021. 08:09

Idite u CZ i uradite intervju za gospodinom Aleksicem. Ima pravo da se brani pred javnoscu u istim onim javnim glasilima u kojim da optuzuju kao sto ima pravo da se brani i na sudu. Osim toga, obavezni ste da postujete jedno od osnovnih nacela slobodnog novinarstva:"Uvek cuj i drugu stranu". Ovako, lica koja nemaju ni jednog svedoka i ni jedan materijalni dokaz poput DNK nalaza sluze se Gebelsovom formulom: "Ponovi laz 100 puta i ona ce postati istina".