VAKCINACIJA U STUDENTSKIM POLIKLINIKAMA: Evo koliko je studenata do sada vakcinisano

LJ.B.

24. 04. 2021. u 19:14

INTERESOVANJE studenata za imunizaciju na punktovima koji se nalaze u studentskim poliklinikama i studentskim domovima i dalje postoji, a do sada je u populaciji uzrasta od 18 do 29 godina ukupno vakcinisano 71.194 mladih.

ВАКЦИНАЦИЈА У СТУДЕНТСКИМ ПОЛИКЛИНИКАМА: Eво колико је студената до сада вакцинисано

FOTO: Gradska uprava Požarevac

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić pohvalio je studente koji na ovaj način pokazuju visok nivo odgovornosti i štite kako sebe, tako i svoje najbliže.

On je ocenio da poštovanje epidemioloških mera i masovna vakcinacija predstavljaju siguran način da se obrazovne ustanove vrate ustaljenom režimu funkcionisanja.

Predsednica SKONUS Margareta Smiljanić navela je da se do 22. aprila u studentskim domovima u Beogradu vakcinisalo 5.500 studenata, a u Nišu 1.308 akademaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

Razocaran

24.04.2021. 20:32

Sta da radimo mi koji nemamo antitela a drugu dozu kineske vakcine smo primili pre skoro tri meseca. U laboratorijama nam govore da se cuvamo jer kao da nismo vakcinisani. Nemamo kome da prijavimo problem. Svi se prave da ne postojimo a ima nas mnogo.Neki su vec u bolnicama, neki i umrli. O trecoj dozi ili nekoj drugoj vakcini mozemo da sanjamo.