PARALIJA IZGLEDA SABLASNO: Reporter iz Srbije obišao najpopularniju srpsku destinaciju i tamo ga dočekalo nešto potpuno neočekivano

Novosti online

21. 04. 2021. u 17:27

GRČKA je prekjuče otvorila svoje granice za naše turiste pod određenim uslovima. Međutim, svi koji su se zaputili u omiljeno srpsko letovalište Paraliju imali su priliku da vide nešto potpuno drugačije od onog na šta smo svi navikli.

ПАРАЛИЈА ИЗГЛЕДА САБЛАСНО: Репортер из Србије обишао најпопуларнију српску дестинацију и тамо га дочекало нешто потпуно неочекивано

Foto: Printskrin TV Prva

- Juče kada smo mi došli, Paralija je izgledala sablasno, sve je zatvoreno, nigde ne možete da nađete sagovornika, radnje propale, ispred njih samo pobacani računi koje nisu platili – reči su reportera Prve televizije.

Kako navodi Gci su u strahu da li će im sezona propasti. Kako navode meštani, plažama Paralije prolazi i preko milion i po turita godišnje, dok je prošle godine to bilo svega 15 do 20 odsto u odnosu na uobičajenu brojku.

- Ova regija je prošle godine propala. Nisam pronašao nijednog srpskog turistu. Pronašli smo naše ljudi koji ovde rade. Ovde je živelo oko 60 porodica iz Srbije, ali dosta njih se odselilo prethodne godine - kazao je reporter.

Što se tiče cena, on navodi da su ostale iste. Giros je 2,5 evra, cene povrća i voća su slične kao i kod nas.

- Na granicama ovde očekuju gužve tek za 1. maj - zaključio je on.

Autorski tekst o sablasnim grčkim plažama možete pročitati KLIKOM OVDE.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo